Лайм

Моя четверта: Катерина Репяхова похвалилася покупкою дорогої машини з салону

Дівчина взяла позашляховик у кредит

Після ринопластики, яку Катерина Реп'яхова зробила зовсім нещодавно, вона поділилася ще однією новиною. Дружина виконавця Віктора Павліка купила автомобіль з салону.

Про це блогерка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Так, вона розповіла, що стала власницею помаранчевого позашляховика Audi Q3 Sportback.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Як зізналася Катерина, вона давно мріяла саме про Audi. Також вона зазначила, що у новій машині є функція, якої бракувало у попередньому авто - у цій машині автоматично відкривається багажник.

Читайте на тему: Йде працювати: дружина Віктора Павліка розповіла про його нову роботу.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Окрім того, дружина Павліка пригадала, які машини в неї були раніше та назвала їх вартість: "Моя перша машина Смарт 1999 року. Вона коштувала 3000 доларів. А це мій другий Смарт. Він вже коштував 8000 доларів. Третю свою машину я забрала з салону, і це неймовірне задоволення. Вона коштувала близько 30 тисяч доларів".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Реп'яхова також поділилася, що новий позашляховик обійшовся їй в 50 тисяч доларів - це близько одного 1,8 млн гривень. Дівчина не приховує, що взяла автомобіль в кредит. Перший внесок у розмірі 60 відсотків вона вже зробила, тоді як іншу частину планує виплатити за рік. Хоча кредит взяла на три роки. Дружина Павліка каже, що буде багато і завзято працювати наступний рік, аби швидше попрощатися з кредитом.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil