Лайм

Поліція не допомогла: Jerry Heil розповіла про переслідування росіянина

Співачка поділилася довоєнною історією, яка триває досі

Співачку Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) вже тривалий час переслідує неадекватний фанат з Росії. Громадянин країни-агресорки писав артистці непристойні повідомлення сексуального характеру, а також приїжджав до неї в Україну.

Детальніше про переслідувача виконавиця розповіла у проекті "Розмова". За словами Яни, росіянин почав набридати їй ще до початку повномасштабної війни. Перші повідомлення почали надходити під час пандемії Covid-19.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Цей чувак почав мені писати під час ковіда, тому що я вела прямі ефіри. Я помічала, що одна якась істота мені постійно пише неприємні речі сексуального характеру. Спочатку він писав у чатах під ефірами, потім він почав писати великими текстами в дірект, а в якийсь момент це все перекочувало в телеграм. Він знайшов мій особистий телеграм і почав писати туди", - поділилася Jerry Heil.

Читайте також: Злата Огнєвіч написала заяву в поліцію через нав'язливого фаната-переслідувача.

Проте одними повідомленнями росіянин не обмежився. Згодом чоловік на ім'я Іван приїхав із Іркутська до Львова, аби зустрітися зі співачкою.

"Якось я робила зустріч зі своїми підписниками у Львові, - згадує Яна. - Коли підписники розійшлися, я бачу постать, яка наближається. У мене щось усередині спрацьовує і я розумію, що це він, хоча я його ніколи в житті не бачила і не знаю, як він виглядає. Ну видовище максимально неприємне. Я не хотіла б когось ображати по зовнішьому вигляду, але це правда дуже неприємно виглядало. Він каже: "Ну привет". "Доброго вечора вам, як допомогти", - відповідає Яна . "Ты знаешь, кто я. Я – Иван", - продовжує росіянин".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Далі подруга Яни відвела її у бік, після чого вона зачинилися в іншій кімнаті. Дівчата викликали поліцію, проте Шамаєвій нічим допомогти не змогли.

"Приїжджає поліція і перше, що вони роблять, - вони іржуть. Вони кажуть: "Так а що, вам зять не треба?". Я просто в шоці. Я налякана, боюся виходити в одну кімнату з ним, і мені навіть не може допомогти поліція. Вони іржуть з мене. Далі, я в сумбурі все це пам'ятаю, вони виводять його на вулицю, я пишу заяву. До мене знову заходить поліцейський і каже: "Та вийди з ним поговори. Та він тебе просто любить". Починає якийсь бред казати, я думаю: "Що ви говорите, ви поліція взагалі чи це якась підстава?", - задує Jerry Heil.

Зрештою переслідувача одразу відпустили. Співачка кілька днів ходила з охороною, бо боялася знову зустрітись із неадекватним фанатом.

Яна зізнається, що дії з боку росіянина продовжуються й донині. Тепер він атакує соцмережі співачки, накручуючи та скручуючи їй підписників, тим самим псуючи артистці статистику.

Jerry Heil писала у підтримку Instagram, але їй відповіли, що нічим допомогти не можуть. Безсила в цій ситуації, за словами співачки, й кіберполіція. "Я не знаю, що вони можуть зробити з громадянином Росії, але в цілому штраф – 721 грн за таке правопорушення", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Раніше Jerry Heil заговорила про участь у новій "Холостячці" та зізналася, якого чоловіка хоче бачити поряд.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу