Лайм

Досі в шоці: дружину Віктора Павліка налякали діагнозом маленького сина

Молода мама продовжить розбиратися

У сина Віктора Павліка і Катерини Репяхової, якому минулого місяця виповнилося два роки, є затримка мовлення. Щоби дізнатися причину, молода мама водить дитину на консультації до фахівців. Подробицями чергового візиту блогерка поділилася на особистій сторінці в Instagram.

Дівчина розповіла, що напередодні були з Мішею у приватного невролога. Лікар поставила хлопчику діагноз, який дуже налякав молоду маму. Катерина у сльозах вийшла у "сторіз" і заявила, що продовжить розбиратися, можливо, навіть поїде до Ізраїлю.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Трохи заспокоївшись, блогерка поділилася подробицями. Катерина розповіла, що невролог озвучила діагноз, який до цього ніхто не ставив. Окрім цього, лікар призначила багато дорогих аналізів, які беруть тільки в їхній клініці. Дівчину це насторожило.

Читайте також: Нас чекає шлях корекції: Катерина Репяхова розповіла про затримку мовлення у маленького сина.

"Потрібно думати щодо того, що нам сказали. Купа аналізів, дуже дорогих аналізів. Виглядає так, ніби... Просто це приватна клинка і, знаєте, чим більше ходиш до лікарів, тим більше дізнаєшся щось про себе, тому що сказали інше, зовсім інше. Один лікар - одне, інший лікар - інше, третій - третє. Може це не так, я не знаю, треба розбиратися. Але там дуже дорогі аналізи. Один аналіз коштує 15 тисяч гривень, а десь в інший, вона каже, він коштує 32. Буду думати", - розповіла дружина артиста.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Ще один момент, який насторожив молоду маму, – лікар виписала ліки, які продаються лише в їхній приватній клініці. Їхня вартість - 4 тисячі гривень.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Коротше, мені такого наговорили, що я досі в шоці... Що я під час вагітності перенесла інфекцію або ковід, тому Міша не розмовляє. А ще у нього родова травма. Коротше, у мене шок. Мене тупо залякали. А у виписці написано лише одне: затримка психомовного розвитку. Ніхто раніше про таке нам не говорив", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина Віктора Павліка зазначила, що вона нічим не хворіла під час вагітності, мала "чудові" пологи, без стимуляцій. Жодних гематом у Михасика не було, і малюк при народженні отримав оцінку 9 за шкалою Апгар (нормальними прийнято вважати оцінки в межах 7-10 балів).

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина додала, що продовжить розбиратися із цим питанням і вірить, що все буде добре. "А віра - це дуже багато", - наголосила Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше Катерина Репяхова розповідала, що на одній із нещодавніх консультацій Міші поставили діагноз – специфічний розлад мовної артикуляції.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували