Лайм

Слідом за Каменських: Саша Бо нарвалася на критику через розіграш дорогого авто

Дівчина поки ніяк не відреагувала на хейт

Саша Бо, слідом за Настею Каменських, оголосила про розіграш дорогої машини у соцмережах, і через це нарвалася на критику з боку підписників. Так, блогерка запропонувала користувачам мережі підписатися на спонсорів та отримати шанс стати володарем позашляховика Nissan.

Деталі розіграшу дівчина повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона уточнила, що машина належить її чоловіку, стоматологу Платону Тарнавському. За словами українки, її обранець придбав авто у салоні і зараз готовий віддати його переможцю.

Фото: instagram.com/sashaabo

"Я давно цього не робила, але час настав зробити вам приємне. На правах дружини оголошую, що я подарую автомобіль свого чоловіка. Nissan з салону, не битий не крашений, у чудовому стані, один власник. Скоро подарую його вам", - сказала Бо у ролику.

Читайте на тему: Справжнє випробування: дружина Віктора Павліка перестала їсти після скандалу зі спецперепусткою.

Однак така ініціатива з боку Саші не надто сподобалася її аудиторії. У коментарях під відповідною публікацією вони розкритикували спонсорів, на яких потрібно підписатися для участі. Можна побачити, що у списку опинилися російськомовні блогери і навіть скандальна колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова, яку звинувачують у розкраданні гуманітарної допомоги.

Також юзери наголошують, що краще б вже Бо разом зі своїм чоловіком одразу віддали машину ЗСУ, замість того, аби влаштовувати подібні конкурси із сумнівними спонсорами. Ось деякі коментарі людей з цього приводу:

  • "Краще б ці 96 блогерів скинулися на автівку для ЗСУ, а не переходили від Каменських сюди зі своїми гівами".
  • "Злата Некрасова? Рілі? Зашкварніше не може бути".
  • "І Злата Некрасова у спонсорах?) Людина, яка у Запоріжжі зашкварилася до війни після розслідувань зі спекулюванням на благочинності, а під час війни на крадіжці гуманітарки вагонами?"
  • "Авто ідеально підходить для "нуля", а саме для ЗСУ".
  • "Подивилась, хто там в підписках. Жодна машина не варта, щоб підписуватися! Може і росіянина немає, але багато хто так і веде на російськомовні сторінки…"
  • "Краще віддайте машину на потреби ЗСУ".
  • "Ну звичайно – як висвітлювати війну, так: "ні, я цього робити не буду, в мене тут "естетіка" та життя". А як подарувати машину військовим замість цієї чи навіть цю – також ні, бо краще заробити бабок із спонсорів, як от Некрасової".
  • "Немає на кого підписуватися, розчарована дуже, адже половина спонсорів – ніхто і ні про що... Так, кусок москальського лайна".

Дівчина поки ніяк не відреагувала і не прокоментувала хейт на свою адресу, а також поки не передумала проводити розіграш.

Фото: instagram.com/sashaabo

Нагадаємо, подібна ситуація сталася з Настею Каменських. Нещодавно вона пообіцяла відправити 100 тисяч гривень на ЗСУ, розігравши серед своїх підписників дорогий автомобіль.

Для участі артистка запропонувала підписатися на її друзів, щоб отримати шанс виграти Infiniti за 2 млн гривень і останню модель iPhone. У свій розіграш вона додала донат на ЗСУ, що й стало причиною обурення свідомих українців. На думку багатьох, співачка влаштовує хайп на армії. Після хвилі критики у свій бік Каменських видалила усі публікації з конкурсом та не стала нічого коментувати.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil