Лайм

До зустрічі: на тлі чуток про приїзд до РФ Джонні Депп публічно звернувся до росіян

Чоловік навіть знайшов за що подякувати громадянам країни-окупанта

Американський актор Джонні Депп, про приїзд якого в РФ раніше заявляли російські ЗМІ, вирішив трохи роз'яснити цю ситуацію. На тлі чуток про так звану "екскурсію" за 370 тисяч доларів до країни-терористки він звернувся до росіян.

Зокрема, знаменитість подякував громадянам Росії за їхню цікавість до історико0біографічної драми "Жанна Дюбаррі", де він виконав головну роль. Звернення актора показали на допрем'єрному показі стрічки, що відбувся у Москві.

Фото: скриншот з відео

"Це Джонні Депп. Дуже дякую, що знайшли час переглянути наш фільм "Жанна Дюбаррі". Я ним дуже пишаюся і сподіваюся, що ви отримаєте задоволення. Бережіть себе і до зустрічі", - зазначив у ролику Депп, натякнувши таким чином, що його приїзд у РФ можливий.

Раніше російська преса розповсюдита інформацію про те, що американець не лише навідається до їхньої країни, а ще й запише спільну пісню із російською групою "ЯМОРЕ", і за це громадяни РФ пообіцяли йому чималий гонорар.

"Всі ці роки ми спілкувалися в дусі: "Як життя?" У 2020 році у нас з'явилася ідея записати спільну пісню. Ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися переговори. Все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер. Рік тому після перемоги в суді мені написали, що він готовий приїхати", - прокоментували ситуацію представники російського гурту.

Читайте на тему: Безглузда фальш: Вікторія Сміюха відреагувала на чутки, що вона втекла в Росію.

Окрім того, на честь приїзду зірці влаштують екскурсію містами країни-окупанта. Актора планують провезти по марштуру Калінінград – Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогірськ – селище Янтарне.

Фото: Getty Images

Джонні Депп - американський актор, продюсер, режисер, сценарист, музикант. В 2015 році разом із Елісом Купером та Джої Перрі Джонні Депп утворив музичний гурт під назвою "Hollywood Vampires". Дебютний альбом артистів вийшов 11 вересня 2015 року. Раніше знаменитість уже був у Росії: в 2018 році разом із музичним колективом він приїжджав з концертом до Москви.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil