Лайм

Як подружжя Зеленських та інші гості виглядали на вечері у президента Литви: фото

Захід відбувся у перший день саміту

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська відвідали вечерю, організовану президентом Литви Гітанасом Науседою та його дружиною Діаною Науседене в рамках саміту глав держав і урядів Організації Північноатлантичного договору. Захід відбувся у Вільнюсі, Литва, 11 липня, після відкриття концерту "Піднімаю прапор за Україну в НАТО".

Перша леді України обрала для вечері ефектну сукню складного крою. Одяг був зроблений із запахом довжини мідаксі небесно-синього кольору, поясом-баскою і вишитими вручну пташками. Автором сукні для Олени Зеленської є українська дизайнерка Лілія Літковська. Дружина президента підкреслила витончене вбрання прикрасами від українського бренд Poche Jewelry та класичними туфлями-човниками пастельного відтінку.

Фото: Getty Images

У той час президент України не змінив свого стилю мілітарі, який він почав носити з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він одягнув сорочку і штани кольору хакі, доповнивши образ взуттям гірчичного кольору.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: "Російські амбіції будуть в руїнах": Зеленський виступив на центральній площі Вільнюса, відео.

Президент Польщі Анджей Дуда та його дружина Агата Корнгаузер-Дуда також були присутні на заході. Дружина польського лідера обрала довгу сукню насиченого рожевого відтінку та доповнила її взуттям на підборах, маленькою сумочкою та масивними сережками. Її обранець постав у класичному костюмі темно-синього кольору, який підкреслив яскраво-синьою краваткою.

Організатор заходу президент Литви Гітанас Науседа та його дружина Діана Науседа обрали вбрання у темних тонах. Президент країни з'явився у чорному костюмі та блакитній краватці зі стриманим принтом. Тоді як його дружина прийшла на захід у темно-синій сукні з довгими рукавами та закритим декольте. Завершили одяг класичні чорні туфлі-човники.

Фото: Getty Images

Серед інших гостей урочистої події – президент Європейської Ради Шарль Мішель та його дружина Амелі Дербаудренг’єн Мішель. Він обрав, як і більшість присутніх, чорний костюм, білу сорочку та чорну краватку. Тоді як його партнерка віддала перевагу більш світлим тонам. На ній були білосніжні брюки-кльош, ніжно-рожева блуза з атласної тканини та в тон підібрані до неї туфлі. Завершили лаконічний аутфіт клатч темного відтінку, зібране на потилиці волосся та аксесуари.

Фото: Getty Images

Прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес та його дружина Марія Бегона Гомес Фернандес також відвідали вечерю, організовану президентом Литви. Чоловік обрав темно-синій костюм, який поєднав із фіолетовою краваткою та білою сорочкою. Його обраниця на заході з'явилася у білосніжний сукні, декорованій по всій довжині об'ємними візерунками. Вбрання не мало рукавів та дозволило жінці підкреслити фігуру. Об'ємно укладеною зачіскою вона завершила святковий образ.

Фото: Getty Images

Читайте також: Підсумкове комюніке саміту НАТО можуть переписати на користь України: що відомо.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган з дружиною Еміне Ердоган – наступні гості, які були на вечері. Лідер країни був у костюмі синього кольору та в блакитній краватці. У той час як його обраниця з'явилася у штанах, накидці світло-синього кольору та платку на голові, підібраного в тон до всього вбрання. Взуття на підборах та акуратна маленька сумочка також були пастельно-блакитного відтінку, які гармонійно поєднувалися з іншими деталями одягу.

Фото: Getty Images

Президент Франції Еммануель Макрон для події обрав темно-синій костюм та класичну білу сорочку. Завершили його вбрання черевики на шнурівці. Бріжит Макрон постала перед публікою у білій сукні середньої довжини та взутті на високих підборах. До цих деталей жінка підібрала чорний клатч та сережки у вигляді перлин. Волосся вона вирішила зібрати у об'ємний пучок в зоні потилиці.

Фото: Getty Images

Саміт НАТО - наразі одна із найобговорюваніших подій, тому зовсім не дивно, що користувачі мережі активно коментують її та навіть жартують на цю тему. Зокрема, український громадський діяч Сергій Стерненко опублікував у своєму Telegram-каналі фото, на якому можна побачити Володимира та Олену Зеленських. У кадрі дружина президента спілкувалася з однією із гостей, у той час як її чоловік стояв поруч та терпляче чекав. "Коли прийшов поговорити по справі, а там влаштували вечірку", - пожартував про цей знімок Стерненко.

Фото: t.me/ssternenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні