Лайм

Є ризик раптової смерті: Віктор Павлік шокував дружину новиною про хворобу

Деталі стали відомі після обстеження, яке пройшов чоловік

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка раніше розповідала про його минуле, цього разу поділилася подробицями стосовно проблем зі здоров'ям у музиканта. В Instagram дівчина оприлюднила скриншот листування із чоловіком та зазначила, що вже восени на нього чекає операція.

З опублікованих кадрів можна побачити, що Павлік повідомив у СМС своїй дружині, що "ходить під ризиком раптової смерті". Це стало відомо після обстеження серця. Крім того, через це чоловіку заборонили відвідувати лазню. "Ходжу під ризиком раптової смерті. Набуте за життя. Так сказав лікар. Операції не минути", - зазначив 57-річний виконавець. "Чоловік обстежив своє серце. Йому заборонили йому лазню… Шок", - прокоментувала його слова блогерка.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Пізніше Катерина викликала інші stories, у яких зізналася, що вірить у хороше, та навіть додала, що ще планує народити доньку від відомого артиста: "Щодо чоловіка в мене передчуття, що все у нього буде добре. І він переживе ще всіх нас. І в нас ще буде донечка. Не вірю в погане".

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Читайте на тему: Досі в шоці: дружину Віктора Павліка налякали діагнозом маленького сина.

Також вона поділилася, що Віктор Франкович народився із пороком серця, як і його мати. Причина ризику у тому, що один із клапанів вийшов з ладу, тому потрібна буде операція. Її, за словами дівчини, планують зробити вже восени.

"Віктор Франкович, як виявилось, народився із пороком серця, як і його мама. І наразі з віком один із клапанів вийшов з ладу, не виконує свою функцію, і треба ставити штучний клапан, - розповіла дружина виконавця. - Після цього чоловік далі буде жити повноцінне життя, як його однолітки без такої проблеми. Операцію запланували на осінь. Та й таке… Життя…".

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Нагадаємо, Віктор Павлік - 57-річний український співак, гітарист, Народний артист України (2016). Випускник кафедри естрадного співу Київського національного університету культури та мистецтв.

У травні 2020 року одружився із підприємицею та концертною директоркою Катериною Репяховою. Пара повідомила про це 10 червня, в день весілля, яке було відкладене через карантин. Через рік, 15 червня 2021 року, Реп'яхова народила артистові сина, якого назвали Михайлом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів