Лайм

Може отримати "Еммі-2023": інтерв'ю Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським номінували на премію

Лауреатів в оголосять у вересні

Інтерв'ю президента України Володимира Зеленського Девіду Леттерману претендує на "Еммі". Прем'єра програми під назвою "Мій наступний гість не потребує представлення" відбулася наприкінці минулого року на стрімінговому сервісі Netflix.

Діалог американця з українським лідером номінували у категорії "Найкращий документальний серіал або спецвипуск". Список усіх претендентів вже з'явився на сайті престижної премії. Лауреатів оголосять на 75-й церемонії нагородження, яка відбудеться 18 вересня.

Володимир Зеленський та Девід ЛеттерманФото: twitter.com/netflix

У цій категорії також представлене інтерв'ю ведучої Опри Вінфрі з екс-першою леді США Мішель Обамою, тревел-шоу "Стенлі Туччі: У пошуках Італії", реаліті "United Shades of America" та кулінарний проєкт "Смак нації з Падмою Лакшмі".

Читайте на тему: Надто виснажена: Олена Зеленська розповіла про втому від війни у відвертому інтерв'ю.

Запис шоу проходив прямо на станції київського метрополітену. Цікаво, що рух поїздів у день зйомок вирішили не зупиняти. Під час розмови прозвучали як цікаві запитання, так і жарти.

Американський ведучий Девід Леттерман приїхав до нашої країни наприкінці жовтня 2022 року. У його спецвипуску можна побачити не лише діалог з українським президентом, але також дорогу чоловіка до України, прогулянку столицею та життя наших громадян у період російсько-української війни.

Нагадаємо, "Мій наступний гість не потребує представлення" (або ж "Мій наступний гість") - американське ток-шоу з Девідом Леттерманом, прем’єра якого відбулася 12 січня 2018 року на Netflix. Кожна серія нового випуску складається з інтерв’ю з одним гостем як у студії, так і поза нею. Через вдалий вибір гостей, проникливі розмови та формат в цілому програма сподобалася глядачам, отримавши переважну більшість позитивних відгуків. "Мій наступний гість не потребує представлення" чотири рази був номінований на премію Primetime Emmy Award як видатний документальний серіал або спеціальний серіал.

Гостями Леттермана в першому сезоні були Барак Обама, Джордж Клуні, Малала Юсуфзай, Джей-Зі, Тіна Фей і Говард Стерн.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита