Лайм

Навчається в Лондоні і стає все більше схожою на маму: як виглядає 18-річна донька Олі Полякової

Дівчина мріє стати знаменитим музикантом

У 2022 році Маша Полякова стала студенткою лондонського вишу і продовжує там здобувати музичну освіту. У соцмережах 18-річна дівчина ділиться фото та подробицями нового життя за кордоном, а також часто опиняється у центрі критики через провокативні знімки чи вчинки. Що відомо про старшу доньку Олі Полякової, яку у мережі називають копією співачки, - читайте далі на theLime.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Навчання Маші Полякової

Оля Полякова у інтерв'ю Раміні Есхакзай говорила, що її дитині вдалося вступити на програму для українців, тому навчання безкоштовне.

"Я хочу сказати людям, які кажуть: "Немає можливості вивезти дітей за кордон". Є можливість. Школи в Англії для наших дітей безкоштовні. Ми коли приїхали, ми жили у спонсорів. Це не коштувало нам грошей. Так само і з навчанням. Моя Маша закінчила школу і збиралася їхати в Лондон вчитися. Ми збиралися платити за навчання, але склалася війна. Вона подалася у 5 вузів і у всі поступила сама. І треба було вже їхати туди, але щоб їх дали програму, по якій вона могла б вчитися безкоштовно, треба було, щоб вона поїхала як тимчасовий переселенець", - ділилася подробицями виконавиця.

Тим не менше, після переїзду до Британії Марія розповідала, що життя у чужій країні обходиться недешево, тому навіть від деяких речей довелося відмовитись. Дівчина називала суми, які витрачає під час життя за кордоном:

"У мене це виходить мінімум тисячу фунтів. Тут на меншу суму просто неможливо вижити. Я живу в гуртожитку, його теж треба оплачувати. Але в мене дуже гарно склалося, що я вступила на безкоштовну програму для українців, тому в мене все круто з цим.

По-перше, я відмовилася від таксі. Я завжди їздила у Києві на таксі, тут я цього не роблю, тому що дуже дорого. По-друге, це ресторани та магазини. Я дуже часто шопилась в Україні, могла зайти до якогось магазину, щось собі придбати, тут я цього теж не роблю".

Читайте на тему: Дзвонить коли потрібні гроші: Полякова розповіла, як спілкується з дочкою-студенткою.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Також Полякова-молодша говорила, що не жалкує про своє рішення поїхати з рідного дому, аби здобути знання у іншій країні: "Я дуже сильно хотіла після 11 класу поїхати в Америку. Тому у мене немає відчуття, що мене покинули. Це було моє бажання. Я могла залишитися у Києві у вступити там, але я вибрала інший шлях".

"Я вважаю, що хобі має приносити заробіток. Я творча людина, але завжди думаю: що мені це може принести? Музика для мене – те, що я люблю, і те, чим я хочу заробляти собі на життя, - коментувала дівчина вибір своєї професії. - Поки я почну тут, тому що найближчі 4 роки я до України не зможу повернутися. Навіщо мені їхати туди, якщо тут я можу отримати набагато кращу музичну освіту? А далі побачимо…".

Скандал з фото у Парижі

Раніше Маша Полякова опинилася у центрі чергового скандалу після фото у Парижі. У підписі до знімків вона написала, що "хоче жити, а не виживати". Після хвилі хейту в свій бік дівчина прокоментувала ситуацію: "Цей вчинок зіграв зі мною злий жарт. Це не був скандал, це було, скоріше, виправдання себе. Я хотіла себе виправдати перед людьми, які мені пишуть я в Лондоні і витрачаю гроші, які мама заробляє на концерті на себе, а не на армію. Це все неправда".

Марія зізнається, що часто зіштовхується з критикою, наразі через життя за кордоном. Проте, вона наголошує, що навіть у чужій країні знаходить способи допомагати Україні. "Мені кожного дня у соцмережах прилітає за те, що типу я сиджу за кордоном та не підтримую свою країну. Хоча я кожного дня виставляю якийсь пост чи ще якось допомагаю", - говорила вона.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Особисте життя Маші Полякової

Дівчина зустрічається з хлопцем на ім'я Артур, який теж вчиться за кордоном. Раніше вона ділилася, що батьки добре сприймають її стосунки з бойфрендом. У інтерв'ю Славі Дьоміну Маша пояснювала, чому:

"Симпатичний. Мама сказала, що він симпатичний, і, на її думку, милий хлопчик. Татові він також подобається, тому що йому тепер не треба мені так багато грошей скидати на продукти, бо в мене тепер є Артур. Він не повністю мене забезпечує, але робить свій вклад".

Окрім того, донька Полякової розсекретила, чому не живе зі своїм обранцем разом та коли планує зіграти весілля. "Артур далеко живе від мого гуртожитку. І тут такий контракт, що я не можу взяти в виселитись. Я можу з’їхати раніше часу, але тоді мені доведеться платити

Звісно, я хочу колись побути у весільній сукні і займатися організацією весілля, але не зараз. Спершу кар’єра, а потім, може, вже й весілля. Я ще так багато у житті не спробувала. Це буде точно десь після 26-27 років", - казала Марія.

Фото: instagram.com/mashapolyakova/

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Читайте також: Стильна красуня: як виглядає 20-річна донька Олени Кравець Марія.

Що стосується знаменитого прізвища своєї матері, то Марія розповідала, що воно їй скоріше допомагає, аніж павпаки. Зокрема, вести блог у соціальних мережах. За словами дівчини, на її сторінці в Instagram зібралася вже чимала аудиторія.

"Я не Полякова. Я Марія Буряковська. Мамине прізвище в мене в соцмережах з’явилася ще у 2014 році. І це вже пішло, я маю велику аудиторію, яка знає мене як Машу Полякову. І починати щось заново робити, я не бачу сенсу. Можливо, це прізвище мені шкодить у тому плані, що я не можу щось робити як звичайний підліток, але вона і допомагає. Я не знаю чи підписалася б на мене така кількість людей, якби я була Марією Буряковською", - заявляла дівчина.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Також донька знаменитості ділилася, чому не вважає себе фанаткою Олі Полякової у музичному плані: "Найбільше я слухаю рок, поп-рок, рок-панк. Деякі пісні своєї мами я б слухала, а деякі б ні. Мені здається, пісні Олі Полякової всі включають на тусовках, щоб потанцювати, пострибати. Мені здається, я б її слухала в такому плані. В мене завжди музика або дуже важка, або дуже сумна. В Полякової таких пісень немає".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа