Лайм

Вільні стосунки без прив'язок: Леся Нікітюк розповіла про особисте життя

Телеведуча відповіла на запитання підписників

Після болючого розставання з "сусідом" чотири роки тому Леся Нікітюк уникає питань про особисте життя, а якщо й відповідає, то в притаманній для себе гуморній манері. У мережі час від часу з'являються плітки про "любовні драми" телеведучої, а підписники за будь-якої нагоди намагаються прояснити ситуацію в її амурних справах.

Днями 35-річна телезірка влаштувала в Instagram-історіях день відповідей на запитання, деякі стосувалися жіночого щастя. Одна з підписниць запитала у Лесі, чи є у неї пара, на що ведуча відповіла: "Зараз я за вільні стосунки, без прив'язок. Серйозні стосунки закінчилися минулого року, ну ви ж читали про режисера і оператора".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нікітюк мала на увазі недавнє "викриття" блогера Богдана Беспалова, який заявив, що ведуча довго зустрічалася з "чи то звукорежисером, чи то оператором". Чоловік нібито дуже впливовий й допоміг Лесі з кар'єрою телеведучої. Однак на початку повномасштабної війни кинув її та втік за кордон.

"Міцне та шалене кохання було у Лесі Нікітюк чи то зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором. У будь-якому випадку, цей чоловік мав дуже сильні важелі впливу і просував серйозно в шоу-бізнесі Лесю. Завдяки чому вона змогла закріпитися на "Новому каналі", подейкували, що вони навіть проживали за містом разом. Тобто це було справжнє кохання", - заявляв блогер на своєму YouTube-каналі.

Читайте також: Безглузда фальш: Вікторія Сміюха відреагувала на чутки, що вона втекла в Росію.

Беспалов також стверджував, що Нікітюк розраховувала стати його дружиною, народити дітей, а "цей принц на білому коні, чи то з мікрофоном у руках, чи з камерою", втік з України. І Леся нібито довго була у депресії, але її врятувала робота.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча ці плітки відразу спростувала, записавши іронічне відео зі своєю версією "любовної драми".

"Так, дійсно, я перебувала у стосунках зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором, я точно не знаю. У нього був біполярний розлад. І ввечері я лягала спати зі звукорежисером, а прокидалася з оператором. Так ми втрьох і жили. Він заради моєї кар'єри переспав з ким тільки можна і не можна. Справжній чоловік. Проштовхував мене скрізь, куди тільки міг. Але почалося повномасштабне вторгнення і з першою ранковою сиреною він втік. Забрав мій гаманець, ікони та авокадо... Не вірте чуткам", – сказала Нікітюк у "сторіз".

Читайте також: Леся Нікітюк показала довгі ноги у короткій квітчастій сукні: фото.

Продовжуючи відповідати на запитання, Нікітюк зізналася, що медійність дуже впливає на стосунки.

"Чоловік має бути впевнений в собі і розуміти, що це просто моя робота, - відповіла ведуча. - Ну і розуміти, що їй час від часу будуть ставити питання на вулиці: "Це ж ви Лесін хлопець, так? Прикольно, вам пощастило".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Щодо дітей, то Леся з упевненістю сказала, що в планах вони є.

"Звичайно є. Я дуже люблю дітей. Племінниці переживають, що коли в мене будуть свої діти, то я їх менше любити буду. Але це не так. Я буду любити всіх", - заявила Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, у 2019 році Леся Нікітюк повідомила, що розійшлася з коханим, якого загадково називала "сусідом". Ведуча ретельно приховувала коханого від громадськості та навіть після розриву не назвала його імені.

Знаменитість розповідала, що вони познайомилися на сходовому майданчику лише через два роки після переїзду Нікітюк у власну квартиру. Пара зустрічалася 2,5 роки і навіть жила разом, але почуття зберегти не вдалося.

"Я вільна. Вже переплакала і відпустила, - розповідала Леся в інтерв'ю Маші Єфросиніній. - Ми дуже кохали один одного і, як і раніше, живемо стінка до стінки. Мені спокійно, коли я чую, як він приходить додому у свою квартиру, його собака починає скиглити, тому що вона знає, що він уже вдома. Ми постійно випадково зустрічаємося, при чому я відчуваю цю зустріч. Ми вітаємося, спілкуємося, але не більше ніж".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Тим часом Надя Дорофєєва та Міша Кацурін підтвердили чутки про одруження та показали весільні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков