Лайм

Я йому це пробачила: Христина Соловій розповіла, як її вдарив колишній хлопець

Знаменитість поділилась особистим

Українська співачка Христина Соловій, яку шанувальники підозрюють у романі з Сергієм Жаданом, розповіла про аб’юзивні у своєму житті стосунки. Артистка зізналася, що зустрічалася з хлопцем, який дозволяв собі проявляти до неї фізичну агресію.

Детальніше про той період свого життят та одну з неприємних ситуацій, яка трапилася на вечірці, знаменитість розповіла у програмі "Ебаут". Так, виконавиця зазначила, що після інциденту на заході, коли один рок-виконавець підійшов до Соловій та поцілував її, колишній обранець сповна продемонстрував свої ревнощі.

Фото: instagram.com/soloviyka

"Я прийшла на вечірку. Хлопець, із яким я прийшла, був у компанії, все було супер. Тут приходить телебачення, були якісь знімання. Підходить до мене один рокмузикант, коли я даю коментар про його альбом, цілує мене просто в губи так довго і пристрасно. Він спеціально це зробив, щоб привернути увагу", - пригадала історію Христина, наголошуючи, що це було зроблено задля привернення уваги ЗМІ.

Читайте також: Жила ілюзією багато років: TAYANNA розповіла про помилки у стосунках із чоловіками.

Дорогою додому колишні закохані почали з'ясовувати стосунки, і чоловік почав звинувачувати дівчину у тому, що саме вона винна у ситуації, що склалася. Вдома він дозволив собі підняти на співачку руку. Втім, як зазначила зірка, вони розсталися навіть не через ревнощі, а через те, що вона зустріла іншого чоловіка. Тим не менше, Соловій зізнається, що пробачила колишньому бойфренду аб’юзивну поведінку.

"Ми з моїм хлопцем дорогою розбирали всю цю ситуацію. Він починає мене гасити, пригнічувати. Основний момент був у тому, що там було десятки дівчат, але він не дозволив собі такого до жодної з них, а ти поводилася так, бо з тобою можна це зробити. Я починаю щось доказувати, кричати, і я розумію, що я падаю на ліжко від ляпаса", - сказала вона.

"Я йому це пробачила. Траплялися ще подібні історії. Врешті ми розійшлися не через його ревнощі, а через те, що я зустріла іншого чоловіка", - додала артистка.

Фото: instagram.com/soloviyka

Нагадаємо, 30-річна Христина Соловій вкрай рідко говорить про особисте життя. "Дивіться, я не говорила про особисте життя з 2015 року і не думаю, що сталося щось таке, що я могла б змінити свою позицію зараз. Життя дуже мінливе, і я не хотіла б пояснювати, чому в мене з кимось не склалося. Поки що я заміж не виходжу", - зазначала вона раніше у програмі "Ранок з Україною".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ