Лайм

Даніель Салем розповів, чи буде всиновлювати дитину після розлучення з дружиною

Зірка озвучив деталі

Колишній телеведучий та ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем кілька тижнів тому здивував новиною, що розлучається з дружиною Марією після 17 років спільного подружнього життя. Нещодавно чоловік розповів, чи вплине розставання з екс-обраницею на його рішення усиновити дитину.

Так, у розмові з Тимуром Мірошниченком в рамках програми "ЖВЛ" Салем зазначивзазначив, що не передумав стати батьком для сироти із дитбудинку. Він також додав, що наразі займається оформленням потрібних документів та вже стоїть у черзі.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"На даний момент я стою в черзі. Перший онлайн-сертифікат я вже отримав, а далі має бути офлайн-співбесіда. Я так розумію, що це буде розмова з психологами, і вони мають пояснити мені чи навіть порадити, яка дитина мені підійде для усиновлення. Круто, що є професійні психологи, які скажуть: "Краще так". Тоді ти зможеш бути більш корисним для цієї дитини", - прокоментував ситуацію він.

Читайте на тему: Це наш син: дружина Тімура Мірошниченка розповіла про усиновлення хлопчика з Житомира.

Раніше у інтерв’ю Даніель говорив, що бажання усиновити дитину у нього з’явилося ще у перші місяці повномасштабного вторгнення, коли разом з іншими рятувальниками та захисниками він евакуював малюків, а також побував у дитячій обласній лікарні.

"Після останніх подій, коли були ситуації, і ми витягували та евакуювали дітей, і після того, як я побував у дитячій обласній лікарні… Ми українці – дуже велика нація. На нас величезна відповідальність – не підставити нашу країну, наших батьків, наші міста, продовжувати вчитися, щоб нами пишалися, щоб ті, хто поїхали – наші дружини, сестри, бабусі могли сказати, які ми молодці… І одне з таких рішень, яке дасть мені мотивацію рухатися далі – я вирішив, що хочу удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків", - казав – чоловік.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Пізніше ресторатор зізнався, як на це рішення відреагувала його тепер уже колишня дружина Марія. Він не став приховувати, що жінка змовчала, але поставилася до цієї ситуації з розумінням.

"Моїй сім'ї взагалі важко з такою людиною, як я. І я не втомлююся це повторювати і собі, і дружині. Я досить хаотичний. Маша розуміла, що коли почнеться війна – я піду настільки далеко, наскільки зможу. А коли я озвучив своє бажання про усиновлення, вона послухала, змовчала, але зрозуміла. Думаю, у нас все вийде", - заявляв знаменитість у червні минулого року, напередодні рішення розійтися.

Читайте на тему: Олена Зеленська в пісочному костюмі розповіла про всиновлення дітей в Україні: фото.

Нагадаємо, Даніель Салем та Марія виховують спільну доньку Санта-Луну. Під час російсько-української війни мати та дівчинка живуть за кордоном, проте на канікулах донька приїжджає до свого батька-військового. Раніше чоловік, зізнався що ми бачив дитину близько 500 днів, тому зустріч була дуже довгоочікуваною:

"Коли завмер увесь світ! Я так довго чекав на тебе! Я люблю тебе моя Кров. Маша, дякую тобі за це щастя, 8 років тому ти створила диво, за яке я все своє життя буду тобі вдячний".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента