Лайм

Була компанія дітей "Кварталу": донька Кравець розповіла про дружбу з Олександрою Зеленською

Старша дитина президента відзначає день народження

15 липня доньці Володимира та Олени Зеленських виповнилося 19 років. У день народження Олександри донька Олени Кравець поділилася теплими спогадами про дружбу з дочкою президентської пари та розповіла, чи спілкується з дівчиною під час війни.

В ефірі "Сніданку з 1+1" Марія Кравець зізналася, що у шкільні роки вони із Сашею Зеленською були близькими подругами. Дівчатка часто перетиналися на знімальному майданчику, навчалися в одній школі та тісно дружили сім'ями.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"У нас була така компанія дітей "Кварталу" і ми усі були законектчені одне з одним. Наші батьки були завжди разом і ми були завжди разом. Я згадую це як час легкості, безтурботності, я все це з теплом згадую. Усі хотіли з нею грати та дружити, і це якось відчувалося. У її сторону завжди перевага, у гарному сенсі. З нею завжди було цікаво", - розповіла вона про дочку Зеленських.

Читайте також: Олена Зеленська у сірому костюмі розповіла, на кого навчається її дочка Олександра.

За словами Марії, Олександра завжди була татова донечка, і їй важко уявити, як нелегко зараз дівчині переживати розлуку з батьком. Відомо, що донька Володимира Зеленського під час війни знаходиться в Україні, і живе з мамою і братом в безпечному місці.

Фото: YouTube

"Знаючи їхню сім'ю, якось мені складно уявити, як у них все змінилося всередині сім'ї. Вона була більше татова донечка. Вона дуже сильно любить своїх батьків. Але між Володимиром і нею був дуже тісний зв'язок. Те, що зараз відбувається для неї, як і для нас усіх, дуже складно. Він же таки її батько", - сказала донька Олени Кравець.

Читайте також: Мої діти в Україні: Володимир Зеленський відповів, чому не вивіз доньку та сина за кордон.

До повномасштабної війни Олександра Зеленська вела сторінки у соціальних мережах, але зараз дівчина припинила публічне життя та обмежила коло контактів. Не підтримує Саша зв'язок й з подругою дитинства Марією.

Фото: YouTube

"Я зараз взагалі не знаю її жодної сторінки в соцмережах. Але було б цікаво, як складається її життя. Вона дуже добра дівчинка, дуже світла", - зазначила Кравець.

Нагадаємо, Володимир та Олена Зеленські також виховують 10-річного сина Кирила, який, за словами батьків, дуже змінився після 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Раніше ми розповідали, як зараз виглядає 20-річна донька Олени Кравець Марія.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину