Лайм

Далі - присяга і розподіл: Віталій Козловський закінчив програму бойової підготовки

Співак пройшов навчання на полігоні

Мобілізований Віталій Козловський закінчив програму бойової підготовки. Співак трохи більше місяця жив на полігоні, і тепер у нього є кілька днів, аби "перевести дух", а далі на нього чекають військові задачі.

Про це виконавець повідомив на особистій сторінці в Instagram. Музикант опублікував фотографію у цивільному одязі та поділився своїми планами на ці два дні "відпочинку".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Проходження програми бойової підготовки на полігоні закінчено. Далі - присяга і розподіл. Маю 2 дні, щоб перевести дух. Але ці дні будуть точно не про відпочинок. За цей час маю: зібратися і доекіпіруватися, записати на студії пісню, щоб над нею працювали, поки я виконуватиму військові задачі. А ще, встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день", - розповів підписникам Козловський.

Читайте також: Віталій Козловський показав, в яких умовах живе під час бойової підготовки.

Також Віталій має у планах привезти для своєї бригади тепловізор.

"Такий час: за кожен крок і кожний подих треба дякувати військовим і підтримувати їх. Я так звик до зброї у руках, що навіть на день взяти до рук мікрофон мені вже незвично. Це ніби якесь інше життя, від якого я відвик", - зазначив він.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Підписники у коментарях підтримали співака та попросили його берегти себе.

"Віталію, так тримати, але завжди думай і про себе більше. Бережи себе після присяги і знай, що на тебе чекають, вірять у твоє сильне серце і мужність";

"Я дуже горда за таких людей, які попри свої страхи, а це страшно, хто б не казав, йдуть і нас захищають. Ви для мене один із зірок героїв. І це нормально, це по-чоловічому. Нехай Бог оберігає";

"Ви молодець. Я ніколи не була вашою шанувальницею, я дуже вами пишаюся. І ще... дякую вам".

"Віталію, ви насамперед музикант і лише потім військовий, але ваше рішення та ваші дії викликають велику повагу до вас. Поки Україна має таких людей, її не перемогти. Бережіть себе".

Читайте також: Марія Бурмака заступилася за Віталія Козловського, якого звинувачують у "перевзуванні".

Нагадаємо, Віталій Козловський отримав мобілізаційну повістку у середині червня. Артисту видали військову форму, жетон і відправили на бойові навчання. Співак показував, що він вивчав бойову зброю, навчався стрільбі, а також опановував навички першої медичної допомоги.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловському поголили бороду, яку він носив упродовж усієї своєї музичної кар'єри.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео