Лайм

Марія Бурмака заступилася за Віталія Козловського, якого звинувачують у "перевзуванні"

Співачка висловила свою думку у новому інтерв'ю

Після 2014 року Віталій Козловський виступав у Москві, дружив із проросійською екс-главою Слов'янська Нелею Штепою, що ставало приводом для скасування концертів та критики з боку українців. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну співак почав виступати перед військовими, а нещодавно мобілізувався до Нацгвардії. Хейтери вчинки артиста назвали "перевзуванням", а Марія Бурмака вважає, що музикант у такий спосіб виправляє свої помилки.

"Він багато зробив грубих помилок, - сказала артистка в інтерв'ю Аліні Доротюк. - Для того, щоб не робити помилок, треба дивитися на кілька кроків уперед. Він зробив помилки: виступав на Дні перемоги, дружив зі Штепою, і ми з вами прекрасно розуміємо, що такі кроки насправді це легітимізація того "руського міру", який до нас врешті решт прийшов. Це грубі помилки. Але ми не титани - ми люди, а люди роблять помилки. Вони деколи їх виправляють. Вони інколи шкодують. Їх все одно хейтять і будут хейтити, і до цього хейту треба бути готовим".

Марія Бурмака Фото: instagram.com/mariaburmaka

Марія Бурмака вважає, що хейт – це нормально, люди мають висловлювати своє "фе". Втім багато людей з "гарними словами" і "бездоганною біографією" зараз перебувають в тилу, а Віталій Козловський проходить бойову підготовку і готується йти на фронт.

Читайте також: Цілий день – виснажливі тренування: Козловський розповів про останні дні на полігоні.

"У цій ситуації просто треба йому сказати: він там, де він має бути. Моя честь, респект та повага. Віталік, тримайся", - підтримала співачка Козловського.

Віталій Козловський проходить бойову підготовку Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Також артистка прокоментувала висловлювання Євгена Кошового, який заявляв, що не йде на фронт, оскільки не має військової підготовки і ніякої користі в бою він не принесе. Марію Бурмаку зачепили слова "кварталівця", оскільки багато її знайомих, "не призначених до війни", ніколи не повернуться додому.

"Говорив: "Який із мене вояка, який із мене снайпер". А я б хотіла запитати: "А який із мого рідного брата артилерист 43 бригада? А який із мого двоюрідного брата Павла, який зараз під Харковом знаходиться. А який був боєць і взагалі військовий син Свєти Поваляєвої і Тараса Ратушного – Роман Ратушний. А який був вояка з Артемія Деміда, сина Іванки Демид зі Львова. Які це вояки взагалі? А це хлопці, які пішли та тримали свій чин. І багатьох із них уже немає. І цей список величезний", – висловилася співачка.

Роман Ратушний загинув на фронті Фото: instagram.com/mariaburmaka

Читайте також: Важка правда про війну: співачка Стасік випустила моторошний кліп "Герої вмирають".

“Треба, щоб усі розуміли, що немає спеціальних людей, яких готували до війни. Немає тих воїнів, які, як вікінги, мають встати і піти. Таких людей нема. Ідуть хлопці, які, начебто, та де йому воювати, він навіть не служив. Хлопці, які з поганим зором в окулярах, які просто йдуть. Деякі з них пішли самі. Мій рідний брат пішов сам до військкомату, його призвали. Людей призивають і вони йдуть. Який вояка з Віталія Козловського, якого зараз призвали у військо, тим не менш", - зазначила вона.

Марія Бурмака з братом Фото: instagram.com/mariaburmaka

Бурмака вважає абсолютно хибним уявлення, що хтось призначений, а хтось не призначений до війни.

"Усі сини своїх матерів, які їх люблять і які не хочуть, щоб вони воювали в глибині душі. І ніхто не хоче вмирати. Але люди йдуть і захищають батьківщину", - наголосила вона.

Раніше Марія Бурмака розповіла, як справляється з панічними атаками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита