Лайм

Віталій Козловський показав, в яких умовах живе під час бойової підготовки

Співак поділився новими кадрами з полігону

Минулого місяця Віталій Козловський після отримання повістки мобілізувався до Національної гвардії України. Наразі співак проходить бойову підготовку і час від часу ділиться у соцмережі кадрами з навчань. Цього разу 38-річний артист показав свій новий "польовий" дім.

В Instagram-"історіях" музикант опублікував короткий ролик, на якому можна розглянути, в яких умовах він живе. Це великий намет з ліжками та устеленою піддонами підлогою.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Окрім мобілізованих у наметовому таборі багато пухнастих хвостиків, які створюють відчуття затишку навіть у польових умовах. На кадрах можна побачити трьох "бойових" котиків, які лащаться до військових, а ті відповідають їм взаємністю.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Читайте також: Захисник України зробив КПП для котів і зворушив соцмережі: відео.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Декількома днями раніше Козловський показав невід'ємний атрибут військової традиції - читання "Молитви українського націоналіста" перед боєм. У кадрі співак разом зі своїми товаришами по службі повторює патріотичні фрази, приклавши кулак до серця.

Цей жест використовували активісти націоналістичної організації "Патріот України" у 2000-х роках. У 2014 році цю традицію перейняли "азовці", а сьогодні кулак до серця прикладають бійці під час читання "Молитви українського націоналіста", здобуття відзнаки або за проголошення урочистої клятви.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Віталій Козловський (@vkozlovsky_music)


Молитва українського націоналіста

Україно, Свята Мати Героїв. Зійди до серця мого, прилинь бурею вітрів кавказьких, шумом карпатських ручаїв, боїв славного завойовника батька Хмеля, тріумфом і гуком гармат революцій, радісним гомоном Софійських дзвонів. Нехай душа моя в тобі відродиться, славою твоєю опроміниться, бо ти, Пресвята, все життя моє, бо ти все щастя моє. Задзвени мені брязкотом кайданів, скрипом шибениць в похмурі ранки, принеси мені зойки катованих у льохах, у тюрмах і на засланнях. Щоб віра моя була гранітом, щоб росла завзяттям міць, щоб сміло йшов я в бій, так, як йшли герої за тебе Свята, за твою славу, за твої святі ідеї. Щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів твоїх, невинну кров помордованих дітей твоїх, величну смерть героїв української нації і тисяч інших незнаних нами, що їх кості порозкидані або тайком поховані. Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці моєму, страху нехай не знаю я, й не знаю що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай моєму, зрости мене до ясних чинів. для тебе в чинах нехай знайду я смерть, солодку смерть в муках за тебе, і розпливуся в тобі та вічно житиму в тобі. Відвічна Україно: свята, могутня і соборна!

Нагадаємо, Віталій Козловський отримав мобілізаційну повістку у середині червня. Артисту видали військову форму, жетон, і тепер він проходить військову підготовку на полігоні. Співак показував, що він вивчає бойову зброю, навчається стрільбі, а також опановує навички першої медичної допомоги.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

В армії Віталій Козловському поголили бороду, яку він носив упродовж усієї своєї музичної кар'єри.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа