Лайм

Даша Квіткова і Нікіта Добринін разом відсвяткували день народження сина: фото

Батьки влаштували дитині грандіозний захід

У січні цього року Нікіта Добринін та Даша Квіткова повідомили про розлучення, проте вони залишились батьками свого спільного сина Лева, якому 13 липня виповнилося два роки. З нагоди свята мама і тато влаштували малюку справжню дитячу вечірку.

В Instagram Квіткова опублікувала фото із заходу, а також поділилася своїми емоціями від материнства. "Дякую, що 2 роки тому ти обрав мене своєю мамою. Я не ідеальна, але я зроблю все, щоб ти був найщасливішим хлопчиком на світі, чого б мені це не коштувало. Дякую, що ти вчиш мене, що любов може бути безмежною та неосяжною. Дякую, що завдяки тобі в мене є нескінченний потік сили та енергії", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте на тему: Раз і назавжди: Даша Квіткова розповіла про загадкову каблучку на підмізинному пальці.

На оприлюднених у мережі кадрах можна побачити, як Даша та Нікіта позують поруч із сином Левом та разом задувають свічки на святковому торті. Всі троє виглядають щасливими.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Тим часом у коментарях під публікацією блогерки користувачі мережі висловили своє захоплення з приводу того, що екс-закоханим вдалося зберегти нормальні батьківські стосунки попри розлучення. Окрім того, знайшлися і ті, хто щиро зізнався, що сумує за часами, коли Даша та Нікіта були разом. Чимало людей зазначили, що вони - дуже красива гармонійна пара.

  • "Поверніть тата! Такі були гарні разом!"
  • "Всі троє ідеально дивитесь. Можливо, колись будете разом, як і раніше"
  • "Милуюсь тим, що ви з колишнім адекватні люди"
  • "Ви дуже красива сім'я утрьох, чесно. Сумно, що ви не разом. Але все в житті можливо все змінити"
  • "Чудово, що святкуєте разом. В нас так само", - написали люди у численних коментарях.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова не стала відмовчуватись з приводу коментарів на тему возз'єднання та зазначила: "Дякую. Ми самі вирішуємо, як нам краще".

Фото: instagram.com/kvittkova

Також ж на знімках можна побачити, що на святі був присутній продюсер Євген Таллер, з яким Даші раніше приписували роман після того, як вона викликала у мережі в серію спільних фото із чоловіком. Проте після появи чуток дівчина роз'яснив ситуацію та написала, що вони не разом: "Я прямо кажу, що не закохана в Женю і ми не разом. Тим часом підписники: "Новий рівень маркетингу, хайпують".

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, з Нікітою Добриніним Квіткова познайомилася на шоу в "Холостяк" у 2019 році, де стала переможницею. У травні наступного року закохані зіграли весілля та купили будинок під Києвом, а також квартиру у столиці. У липні 2021 року у Квіткової та Добриніна народився син Лев. У січні 2023 року вони повідомили про розрив стосунків через велику кількість "прихованих проблем та конфліктів". Офіційно їх розлучили у червні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни