Лайм

MONATIK розповів, де живе його дружина з дітьми, і чи повернуться вони в Україну

Зірка озвучив плани на майбутнє

Родина українського виконавця MONATIK (Дмитра Монатіка) у період повномасштабної російсько-української війни знаходиться за кордоном. Сини та дружина артиста наразі мешкають у Великій Британії, проте, як зазначив чоловік, невдовзі вони планують повернутися.

Детальніше про життя своєї сім’ї у період війни знаменитість розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. Він поділився, що Данило та Платон вже закінчили перший клас у іншій країні, а далі, скоріше за все, будуть продовжувати навчання у рідному Києві.

Фото: instagram.com/monatik_official

Читайте на тему: Їм із цим жити: Monatik висловився про артистів, які мовчать про війну.

"Вони зараз навчаються в Англії, закінчили перший клас. Ми нарешті прийняли чітке зважене рішення, що родина повертається в Україну, і діти будуть вчитися в Києві. Так як я і мріяв колись Є така філософія, як кажуть у нас в команді, що ти свою ракету не почуєш. Так, але хотілося б, щоб діти ще сім’ю побудували, в них на весіллі погуляти. Хочеться, щоб життя тривало.

Я сьогодні, коли в Києві, то я живу за містом. Тому що в квартирі мені більш одиноко. В будинку там бабуся, дідусь, і ти не відчуваєш себе настільки одиноким. Напевно, коли Іра з дітьми повернеться, то ми будемо жити в квартирі, тому що ближче до школи. Не хочеться губити їх дорогоцінний час на дороги. Ми з самого початку так і планували, щоб все для них… Просто домовились, що якщо тривога, то йдем на паркінг", - розповів Дмитро.

Окрім того, співак не став приховувати, що вони з дружиною Іриною планують поповнення у родині. Пара хоче донечку, проте, як заявив артист, цим питанням займатиметься доля:

"Я готовий до донечки. Іріша теж готова до донечки. Ми спілкувалися про це. Тільки, єдине, що ми не впевнені, що буде саме донечка… Це все доля розкине".

Фото: instagram.com/monatik_official

Нагадаємо, Дмитро Монатік та його рідні виїхали закордон ще на початку повномасштабного вторгнення в РФ в Україну. Тривалий час виконавець і сам знаходився в іншій країні, тоді як згодом почав приїздити додому. Наразі він продовжує виступати з благодійним концертами як у своїй країні, так і у Європі.

MONATIK - український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу "X-Фактор", "Танцюють всі!" та "Зірковий ринг", суддя танцювального шоу "Танці з зірками" та тренер вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни" на телеканалі "1+1".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято