Лайм

На 10 років молодший: Нікіта Добринін поголив бороду і здивував зміною образу

Користувачі мережі не пошкодували компліментів для чоловіка

Нікіта Добринін, який нещодавно разом із колишньою дружиною Дашею Квітковою відсвяткував 2-річчя сина, наважився на зміни у своєму образі. Так, він поголив бороду і показав результати перевтілення у соцмережах.

В Instagram чоловік оприлюднив серію відповідних знімків, а також поділився, як на це відреагували підписники. Можна помітити, що користувачі мережі засипали зірку компліментами, зазначивши, що він став виглядати значно молодше.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

  • "Одразу - 10 років"
  • "Відразу молодше виглядаєш"
  • "Молодий та гарний, а ще з'явиться додаткова площа для поцілунків", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Не приписуйте мені романи: Квіткова висловилася про стосунки після розлучення з Добриніним.

Також шоумен продемонстрував, як на зміни в образі відреагував його маленький син Лев. Чоловік не став приховувати, що дитина була шокована та, можливо, навіть не одразу впізнала свого батька, адже малюкові було складно зрозуміти, куди поділася татова борода.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Забираю сина із садочка, а тут таке…Лев у шоці. Продовжуємо дивуватись відсутності бороди. "Лев з братом у садочок зібрався", - скажете ви", - прокоментував реакцію сина Нікіта.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, Нікіта Добринін - український теле та радіоведучий. Був головним героєм 9-го сезону реаліті "Холостяк" на телеканалі СТБ. Шоу вийшло в ефір навесні 2019 року. Він став першим "Холостяком", якого обрали як команда проєкту, так і глядачі, які голосували на офіційних сторінках каналу за вибір головного героя нового сезону.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

У фіналі шоу обрав Дашу Квіткову, з якою потім одружився та придбав спільну нерухомість. Влітку 2021 року у пари народився первісток – син Лев. У січні цього року закохані здивували шанувальників новиною про те, що вони розлучаються. Напередодні цього рішення пара навіть вирішила повінчатися.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування