Лайм

Марічка Падалко змінила "сімейний статус" у зв'язку зі службою чоловіка в ЗСУ

Єгор Соболєв став офіцером

Марічка Падалко одружена з Єгором Соболєвим, який у минулому був журналістом і політиком, а нині захищає Україну у ЗСУ. Телеведуча вкрай рідко бачиться з коханим, але пишається його життєвим вибором та досягненнями. Так, в Instagram Падалко повідомила, що тепер її сімейний статус змінився завдяки підвищенню чоловіка по службі.

Фото: https://www.instagram.com/yehorsoboliev/

"Маю відтепер новий сімейний статус – дружина офіцера", – лаконічно написала вона. Також Марічка опублікувала кілька фотографій чоловіка разом із побратимами.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Єгору Соболєву 46 років, він народився у Краснодарі, українське громадянство отримав у 2004 році. У шлюбі з Марічкою Падалко у нього народилося троє дітей – Михайло (16 років), Марія (15 років) та Катерина (13 років). Незважаючи на статус багатодітного батька, Соболєв ще у 2021 році пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де отримав військову спеціальність "стрілець". Контракт із теробороною він підписав за півроку до початку повномасштабної війни.

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко після бойового завдання в Ірпені розірвав стосунки з батьками Росії.

Єгор Соболєв брав участь у звільненні Ірпеня, воював на Сході та Півдні України. Нині захисник перебуває на Запорізькому напрямку, очолює підрозділ БПЛА.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

"З початку контрнаступу на Запорізькому фронті загін спецпризначення, де я очолюю підрозділ БПЛА, вразив десятки одиниць бронетехніки та вогневих позицій окупантів, - розповідав він про свою службу. - На літаках-розвідниках ми вистежуємо їх зранку, дронами-камікадзе атакуємо вдень та важкими ударними коптерами бомбимо вночі. Командування дякує і ставить ще більше завдань. Особливо важливими є зараз операції з підтримки штурмових дій героїчної піхоти, коли наші дрони змушують замовкнути вогневі позиції ворога і тікати або горіти його бронетехніку, що виїжджає розстрілювати побратимів-штурмовиків".

Раніше Марічка Падалко розповіла про життя своєї сім'ї через рік війни. У Києві вона залишилася удвох разом із старшим сином.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита