Лайм

Режисерка з України Таню Муіньо зняла яскравий кліп для Гаррі Стайлса: відео

Робота сподобалася шанувальникам співака

Українська режисерка музичних відео Таню Муіньо продовжує співпрацювати з топовими світовими зірками, і Гаррі Стайлс, схоже, став її постійним клієнтом. У 2022 році Муіньо зняла для британського співака кліп As It Was, який зібрав понад 557 млн. переглядів та був номінований на "Греммі". Тепер вийшла їхня нова спільна робота на пісню Daylight.

Фото: https://www.instagram.com/harrystyles/

Про прем'єру Гаррі Стайлс повідомив 19 липня, опублікувавши в Instagram спільне фото з Муіньо. Сама вона також розповіла про музичну новинку.

"Гаррі, немає нічого, що тобі не під силу. Літаєш, бігаєш підтюпцем, катаєшся на велосипедах і конях, ходиш канатом, танцюєш. Можу тільки уявляти, що ще ти можеш, - звернулася вона до артиста. - Це так чудово – створити відео на музику, яка у тебе в обраному. Дякую, що ти в мене є, Гаррі! Люблю!"

Читайте також: Вийшов на сцену із прапором: Гаррі Стайлс підтримав Україну на концерті у Нью-Йорку.

У кліпі Daylight Стайлс знявся в образі артиста бродячого цирку, в якому, крім нього, працюють самі лише жінки.

"Цей кліп - кінець однієї епохи і початок нової. Дуже дякую за важливий внесок у музичну індустрію. Ми любимо тебе, Гаррі!" - пишуть у коментарях шанувальники Стайлса. - "Гаррі жонглює, літає і танцює - наймиліші речі на світі. Це мій улюблений кліп зараз".

Таню Муіньо – режисерка кліпів родом із Одеси, чий батько – кубинець, а мама – українка. Працюючи в Україні, вона знімала музичні відео для MONATIK, "Время и Стекло", Дорофєєвої, Ліди Лі, Мішель Андраде, Макса Барських, Віри Брежнєвої. Пізніше талант Муіньо роздивилися закордонні артисти - Yungblud, Post Malone, Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Lizzo, Doja Cat. Кліп для репера Lil Nas X Montero (Call Me By Your Name) також був номінований на "Греммі-2022" у категорії "Найкраще музичне відео".

Фото: https://www.instagram.com/tanumuino/

Раніше Гаррі Стайлс підтримав Еліну Світоліну, яка пропустила його концерт через турнір Wimbledon.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували