Лайм

Репер ASAP Rocky похвалився прикрасою з літерою Z та розгнівав українців: фото

Музикант не виправдовувався за свій вчинок

Поки співачка Ріанна чекає на другу дитину від репера ASAP Rocky, той встиг зганьбитися перед українцями і всім світом. 20 липня американський музикант опублікував у Instagram фотографію підвіски у вигляді літери Z, викладеної з танків. Прикраса стала частиною його дебютної рекламної роботи як режисера компанії Beats Electronics.

Фото: https://www.instagram.com/asaprocky/

У соціальній мережі на ASAP Rocky підписано понад 17 млн людей, серед яких багато українців. Люди відразу ж засипали репера гнівними коментарями, і вже за дві години скандальне зображення видалили з "каруселі" фотографій.

Думки користувачів мережі розділилися: хтось вважає, що музикант використав символ російської військової агресії проти України випадково, "через незнання", а комусь такий вчинок здався зловмисним.

Читайте також: Вагітна Ріанна з ASAP Rocky та їхнім сином знялася для обкладинки британського Vogue.

Фото: Getty Images

Наприклад, alyona-alyona побачила закономірність у вчинку ASAP Rocky. Вона згадала, як той відмовився підняти український прапор, що його українська реп-виконавиця передала йому на концерті.

"А я йому український прапор на концерті передавала. А він ліфчики від дівчат з-під прапора вийняв, а прапор залишив на сцені. Тепер зрозуміло, чому", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Уважні користувачі мережі також помітили, що контури танків на підвісці репера повторюють форму російського танка "Чорний орел" (Об'єкт 640). "Для тих, у кого залишилися сумніви", - наголосили вони.

Обриси російського танка "Чорний орел" зображено на підвісці репера. Фото: Wikipedia

Хоча ASAP Rocky видалив фотографію, під його публікацією залишилося безліч розгніваних коментарів.

"Z – це російський нацистський символ. Символ тероризму та смерті, символ окупації та тотальної брехні", – пишуть українці. - "Братан реально думав, що можна просто видалити пост і приховати, що він підтримує тероризм і геноцид".

Тим часом Джордж Клуні закликав ліквідувати ПВК "Вагнер" та бізнес-імперію групи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео