Лайм

Ігор Кондратюк відповів, чи пробачить мобілізованому Козловському величезний борг

Продюсер висловив свою точку зору

Ігор Кондратюк розповів, чи збирається пробачити борг своєму екс-підопічному Віталію Козловському, який нині мобілізувався у ЗСУ та нещодавно склав присягу. Співпраця між продюсером та артистом завершилася у 2012 році, після чого співак мав виплатити своєму колишньому наставнику борг. Наразі це 2 мільйони грн, початкова сума була близько 9 мільйонів грн.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Кондратюк пояснив, що не збирається пробачати борг Козловського. Він зазначив, що виграв усі суди, і на, його думку Віталій має понести відповідальність згідно закону, і у тому числі виплатити необхідну суму.

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

Читайте на тему: Продюсери Вельбоя назвали величезну суму, яку співак винен їм після скандалу.

"Конфлікт був. Суди були. Усі він програв. Винен мені гроші. Нічого не виплачує. Це його життя. Мене цікавить тільки те, чи виконає він за судом те, що йому приписано. Суди виграно. Штрафи потрібно платити. Він як чоловік, повинен заплатити. Зі мною було б те саме.

Я ставлюся до людей так, як би хотів, щоб ставилися до мене. Бачить Бог, деякі з тих, хто перемагав у "Шансі", винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. Причому дуже легко", - висловився на рахунок цього український продюсер.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, у 2003 році Віталій Козловський став переможцем у популярному на той момент у телепроекті "Шанс", після чого його продюсуванням почав займатися Ігор Кондратюк. Після розірвання контракту у 2012 році чоловік заборонив своєму екс-підопічному виконувати старі пісні. Проте виконавець вирішив не дотримуватися заборон продовжив співати свої хіти всупереч забороні. За це Кондратюк подав кілька судових позовів на Віталія.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil