Лайм

Молиться за повернення "Сватів": актор-путініст Добронравов здивував заявою про серіал

Чоловік мріє повернутися до ролі Івана Будька

Російський актор Федір Добронравов, який підтримав російську агресію в Україні та відвідував поранених окупантів у лікарні, висловився на рахунок нового сезону "Сватів". Так, чоловік зазначив, що наразі зйомки не плануються, але він би цього хотів.

Такий коментар пропагандист дав російським ЗМІ. "Немає поки. Ми молимося, хочемо. Але як Господь направить, так і буде", - сказав він.

Кадр зі зйомок "Сватів"Фото: instagram.com/dobronravov_officialfan

Перший сезон серіалу вийшов на екрани у 2008 році. Продюсером та сценаристом проекту став президент України Володимир Зеленський. Всього вийшло 6 успішних сезонів, і у 2012 році було оголошено про завершення зйомок. Проте у 2021 році глядачі змогли побачити продовження стрічки у 7 сезоні.

Пізніше росіяни почали поширювати брехню на рахунок того, що 8 сезон будуть знімати у Росії без участі українських акторів. Проте цим словам так і не знайшлося підтвердження.

Читайте на тему: Там усім потрібна психологічна допомога: зірка "Сватів" підтримала війну в Україні.

Нагадаємо, своє ставлення до геноциду українців Добронравов продемонстрував не одразу. Кілька місяців він мовчав, після чого у мережі з'явилося відео, як актор спілкується із російськими солдатами у лікарняній палаті. Він вирішив навідатися до вбивць та заспокоїти їх словами про те, що все буде добре. Окрім того Іван Будько із "Сватів" після розмови з загарбниками роздавав їм автографи.

У листопаді 2017 року СБУ заборонила Добронравову в'їзд до нашої країни терміном на 3 роки у зв'язку з відвідуванням ним окупованого Криму та підтримкою анексії півострова. Також Міністерство культури України внесло росіянина до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці нашої країни. Це рішення чоловік назвав "дурною постановою".

Кадр зі зйомок "Сватів"Фото: instagram.com/smorkovkina

У березні 2019 року Окружний адмінсуд Києва скасував рішення Мінкульту про внесення Добронравова до Списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Пізніше громадські активісти закликали СБУ подати апеляцію та домогтися скасування рішення Київського окружного суду.

Згодом стало відомо, що Шостий апеляційний адміністративний суд Києва не задовольнив апеляційні скарги Служби безпеки України та Державного агентства з кіно на рішення суду про зняття заборони з серіалу "Свати" та скасування заборони на в'їзд в Україну Добронравову.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації