Лайм

Акторка-путіністка Раїса Рязанова обізвала Зеленського і заявила, що українці самі затіяли війну

Акторка видала абсурдну заяву

Російська акторка Раїса Рязанова, відома в країні-агресорці за радянським фільмом "Москва слезам не верит", накинулася з образами на Володимира Зеленського. Також путіністка заявила, що українці самі затіяли війну.

Під час передачі на росТБ "Жизнь и судьба", яку веде пропагандист Борис Корчевніков, прихильниця Путіна заявила, що не розуміє, навіщо українці "це все затіяли". Потім вона назвала президента України "дурником", "веденим", якого "як бичка ведуть на мотузку".

Кадр із передачі Фото: Скріншот

"Як виявилося, Зеленський такий ведений. Його за ручку підведи до шахти і штовхни. І він впаде, але в шахту йтиме, вірячи цим нелюдам. Невже він сам не розуміє? Чоловік начебто як і не дурний, але дурний в результаті виходить. Просто дурник, якого ведуть як бичка на мотузочку, а веде козел, який уже все. Козел, я маю на увазі, який веде на бійню", - заявила Рязанова.

Читайте також: Акторка "Сватів" Железняк заступилася за окупантів і заявила, що Зеленський "хоче вбити її дітей".

Раїса Рязанова знімалася у багатьох радянських та російських фільмах, серед яких "От зимы до зимы", "Перед рассветом", "Овраги", "Русские бабы", "Старые долги", "Солдаты", сериал "Не родись красивой". У фільмі "Москва слезам не верит" Рязанова зіграла Тоню Буянову.

Кадр із фільму "Москва слезам не верит" Фото: stuki-druki.com

До речі, режисер фільму "Москва слезам не верит" - покійний Володимир Меньшов, який публічно підтримував агресію Кремля щодо України та був довіреною особою Путіна на виборах.

Раніше ми розповідали, що акторка-путіністка Тетяна Кравченко із серіалу "Свати" у передачі "Жизнь и судьба" заявила, що раніше вважала президента України "непоганою людиною", проте зараз, Зеленський таким не є, оскільки "його зіпсувала влада".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України