Лайм

У її вік важко повірити: як виглядає українська співачка Алла Кудлай у 69 років

23 липня зірка відзначила черговий день народження

Алла Кудлай - 69-річна українська виконавиця, яку більшість шанувальників знають за знаменитою піснею "Красива жінка незаміжня". Що відомо про життя артистки, чим вона займається у період повномасштабної війни та як виглядає зараз - дізнайтесь далі на theLime.

Алла КудлайФото: facebook

Кудлай родом із селища Лосинівка Ніжинського району Чернігівської області. У 1984 році стала солісткою естрадно-симфонічного оркестру Держтелерадіо України. 1987-го отримала звання Заслуженої, 1997 - Народної артистки України.

У 20-річному віці Кудлай познайомилася із художником Миколою Кучеренком, який був на 16 років старше за неї. Різниця у віці не стала на заваді закоханим, і згодом після одруження у пари народився син Максим. Через 15 років шлюбу вони вирішили розійтися.

Алла Кудлай із сином МаксимомФото: facebook

У 2009 році сталася аварія, внаслідок якої Микола Кучеренко загинув. Кудлай, яка теж була у машині, потрапила через ДТП до лікарні.

Читайте також: Куди зникла акторка Екатерина Тишкевич, яка збиралася лікувати загадкову хворобу за кордоном.

Єдиний син артистки часто виступає разом із мамою дуетом. За освітою він актор, але виконує обов'язки адміністратора співачки. 2003 року чоловік уперше став батьком. У нього народився син.

Алла Кудлай із сином МаксимомФото: facebook

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Алла Кудлай прийняла рішення залишились на Батьківщині, хоч і не приховує, що відчувала страх та біль, як і мільйони інших українців. У інтерв'ю для проекту "Музичний фронт" вона розповідала, що переживала не стільки за себе, скільки за своїх рідних.

"Я страшенно переживала. Не за себе, а за своїх онуків, сина, за рідних і за всіх наших людей, які потрапили в таку складну ситуацію. Тоді я вирішила, що маю залишитися тут, в Україні, в Києві. Коли під Броварами почали гатить, мене так колотило… Собачки мої одразу починали гавкати, вони ж все відчувають. Але вони для мене стали моєю опорою, забирали той негатив, який йшов звідусіль. Мені було дуже страшно. Але разом із сусідкою ми пекли пиріжки та пироги для наших хлопців з ТРО", - говорила знаменитість.

Фото: facebook

Також виконавиця розповіла про своїх родичів із її рідного селища Лосинівка, з якими постійно була на зв'язку: "В мене залишилась в Лосинівці моя двоюрідна сестра, племінниця. Я переживала за них, ми кожен день майже спілкувались по телефону. Я розпитувала у них, як вони, що там у них відбувається. Вона мені відповідала, що у них тихо, але в сусідніх селах в сторону Ніжина там було жахіття. Я до Господа звертаюся кожен день, а тоді дуже часто зверталась. Я хвилювалася, але одночасно з цим такий був спокій. У мене відчуття було, що тут (у Києві) нічого не буде, тут не буде орків".

Щоб втамувати біль та страх, Кудлай спрямовує свої сили на творчість. Зокрема, вона разом з іншими своїми колегами по цеху виступає перед військовими. Жінка зізнається, що такі концерти дарують особливі відчуття, адже наші воїни, за її словами, сприймають пісню як молитву:

"Коли поспілкуєшся з нашими військовими – це така краса. Вони пісню сприймають як молитву. Я плакала… Це таке емоційне збудження і такий емоційний позитив, я просто не можу передати. Я молюсь за наших хлопців. Хай їм здоровиться, хай їм щастить, хай їм Бог дає своє благословення і такі сили, щоб вони перемогли. Разом до Перемоги, дорогі хлопці! Я вас люблю!".

Алла Кудлай і Павло ЗібровФото: facebook

Алла Кудлай і Наталія ВалевськаФото: facebook

Висловлювалися раніше Кудлай і на рахунок того, як їй вдається зберігати молодість у свої роки. 69-річна жінка говорить, що завжди знаходить час для фізичної активності. При цьому вона додає, що генетика також має значення.

"Тримати форму намагаюсь все життя. До пандемії протягом двадцяти років ходила у басейн" - казала співачка. Влітку по кілька годин вона плаває в Дніпрі, вранці і ввечері, контролює пристрасть до солодкого.

"Генетика – це раз. А по-друге, я займаюся йогою, плаванням. Хоча дуже люблю київський торт. Ой люблю, але їсти не можна", – також зазначала вона.

Читайте на тему: Як летить час: Бред Пітт та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

Нагадаємо, найвідомішими піснями Кудлай є такі: "Красива жінка незаміжня", "Не лукав", "Невезуча", "Мелодія", "Знову цвіте матіола", "Намисто", "Пахне м'ята", "Мареля", "То все тайна", "По малину ходила", "Не поверну човен", "Цвів терен".

У 2006 році артистка була депутаткою Броварської районної ради, Київської області. У 2008 році нагороджена Орденом княгині Ольги III ст. Також Кудлай - багаторазова дипломантка музичної премії Шлягер року. А ще Алла Кудлай - хрещена мати Насті Каменських.

Алла Кудлай із Настею Каменських та її мамою ЛідоюФото: facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття