Лайм

Наркотики ні до чого: поліція назвала причину смерті дочки Елвіса Преслі

Експерти поділились поясненнями

Єдина донька Елвіса Преслі Ліза Марі пішла з життя у середині січня цього року. Тоді повідомлялося, що її доправили до лікарні у критичному стані після зупинки серця. Також фахівці заявляли, що перед смертю серце співачки зупинялося ще кілька разів, врятувати її не вдалося.

Лише зараз стала офіційна причина раптової смерті американської виконавиці. Видання Page Six пише, що Ліза Марі Преслі померла від ускладнень, викликаних непрохідністю тонкої кишки. Це підтверджують записи судово-медичної експертизи округу Лос-Анджелеса.

Ліза Марі Преслі за 2 дні до смерті на церемонії вручення премії "Золотий глобус-2023"Фото: Getty Images

Розтин виявив терапевтичні рівні оксикодону та другого опіоїду бупренорфіну в її організмі. Були також сліди антипсихотика Кветіапіну. У звіті також йдеться, що наркотики не мають відношення до смерті жінки, і не було жодних доказів травм чи ще якихось причин подібного характеру.

Читайте також: Дочка Роберта Де Ніро розкрила ймовірну причину смерті її 19-річного сина.

Фахівці пояснюють, що кишкова непрохідність була спричинена спайками, які утворилися після баріатричної операції - процедури схуднення. Смерть внаслідок такої причини вважається природною.

Нагадаємо Лізі Марі Преслі на момент смерті було 54 роки. Її серце зупинилося у січні 2023 року. Фельдшери зробили серцево-легеневу реанімацію у її будинку в Каліфорнії, перш ніж транспортувати пацієнтку до лікарні. Далі стало відомо, що жінку вже у клініці перевели на апарати життєзабезпечення, ввели у стан медикаментозної коми та і уточнили, що вона знаходиться у критичному стані.

Фото: Getty Images

Тим часом видання TMZ розповідає, що єдина донька рок-ікони Елвіса Преслі мала проблеми зі шлунком останній тиждень свого життя. Проте це не завадило їй дати інтерв'ю кореспонденту "Extra" Біллі Бушу. Згадується, що на той момент жінка почувала себе невпевненою. "Я візьму твою руку", - сказала вона другу свого покійного батька Джеррі Шиллінгу, який стояв поруч із нею на момент інтерв'ю.

Версія про смерть від наркотиків з'явилася у ЗМІ з тієї причини, що у 2019 році Ліза Марі сама зізналася, що вживала заборонені речовини. У передмові до книги Гаррі Нельсона "Сполучені Штати опіоїдів: рецепт для звільнення нації, яка страждає від болю" вона написала, що стала залежною від опіоїдів і знеболювальних, коли у 2008 році народила своїх доньок-близнючок Харпер і Фінлі. У 2013 році залежність жінки погіршилася, і вона щонайменше п'ять разів проходила курс реабілітації.

Ліза Марі Преслі з дітьми напередодні самогубства сина БенджамінаФото: instagram.com/lisampresley

Тим не менше, вважалося, що останні роки свого життя Ліза Марі не вживала наркотики. Однак вона сильно страждала через смерть свого сина Бенджаміна Кео, який покінчив життя самогубством.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували