RU  UA

Дізнатися

Навколо все палало: Джамала ледь вибралася з Сицилії, де вирують лісові пожежі

Співачка опинилася в епіцентрі природного катаклізму

Джамала вирушила на Сицилію, яку завжди мріяла побачити, адже, за її словами, відчувала щось споріднене з цим місцем. Однак омріяний відпочинок довелося перервати через сильні лісові пожежі, викликані аномальною спекою.

Острів почав горіти у день відльоту співачки. Вогонь підбирався дедалі ближче і зірка була змушена залишити готель раніше. Артистка довго не могла вилетіти із охопленого вогнем курорту, оскільки всі рейси скасували. Деталями артистка поділилася з підписниками в Instagram.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Коли я вам вчора показувала пожежу біля готелю, на той момент майже вся Сицилія вже горіла. В той вечір я мала вже вилетіти з острова, але не вийшло. Я приїхала в Катанію і думала, що вилечу до Варшави, але мій рейс перенесли в інший аеропорт в 4-х годинах від Катанії. Звичайно, я на нього не встигла", – розповіла Джамала.

Читайте також: Штат Іллінойс у США накрила потужна пилова буря: у ДТП загинули щонайменше 6 людей. Фото і відео.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Дорогою до Палермо співачка бачила, як навколо все палало. Співачка їхала вночі і хотіла зупинитись у готелі, але всі номери були зайняті. Джамала була змушена вирушити одразу в аеропорт і спати на підлозі.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"У Палермо місць у готелях не було, тому поїхала в аеропорт. Там купа людей, хаос, всі рейси скасовані. Тому вирішила лягти на свою куртку і спала на підлозі. Прокинулася о 5 ранку, бо відчула, що через мене переступають інші люди", - поділилася артистка.

Співаці вдалося вилетіти до Мюнхена, де на неї чекав наступний рейс.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Лісові пожежі на півдні Італії розпочалися наприкінці минулого тижня. З неділі до вівторка італійські пожежники ліквідували майже 1400 пожеж, у тому числі 650 на Сицилії. За словами глави острова Ренато Шифані, вівторок став "одним із найважчих днів за останні десятиліття".

Сицилія є головним туристичним напрямком, але пожежа в будівлі терміналу привела до майже повного закриття її найбільшого аеропорту в Катанії. Аеропорт Палермо також був закритий на кілька годин у вівторок через лісову пожежу поблизу.

Через лісові пожежі на італійському острові Сицилія загинули троє людей похилого віку. 70-річні подружжя були знайдені у згорілому будинку на околиці Палермо, столиці регіону. Ще одна 80-річна жінка померла в провінції Палермо - швидка не змогла дістатися її будинку через сильну пожежу. У Калабрії внаслідок пожежі у своєму будинку загинув 98-річний чоловік, прикутий до ліжка.

Джамала висловила слова співчуття сім'ям загиблих та постраждалим внаслідок пожеж. "Співчуття всім у Сицилії у зв'язку з пожежами. Постійно думала про те, скільки людей, тварин, рослин постраждали. Просто жах", - написала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Дивіться також жахливі фото та відео розлому земної кори після землетрусу в Туреччині.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой