Лайм

Співачку Ліззо звинуватили у сексуальних домаганнях колишні працівники: що відомо

Сама знаменитість поки не коментувала ситуацію

На американську виконавицю Ліззо, кліпи для якої знімала українка Таню Муіньо, подали позов до суду її три колишні танцівниці. Артистку звинувачують у "сексуальних домаганнях" та "створенні ворожого робочого середовища".

Екс-підопічні співачки вимагають відшкодування збитків через емоційні страждання, а також невиплачену заробітну плату, втрату доходу та витрати на гонорари адвокатів. Детальніше про це повідомляє NBC News.

Читайте на тему: Суд зняв з Кевіна Спейсі всі обвинувачення в сексуальних домаганнях.

Співачка ЛіззоФото: instagram.com/lizzobeeating

Уточнюється, що Ліззо звинуватили у тому, що вона привернула увагу до ваги однієї з танцівниць, після чого висміяла та звільнила її. Крім того, танцівниці також звинуватили лідерку танцювальної команди співачки Ширлін Квіґлі у тому, що вона висміює тих, хто мав дошлюбні статеві стосунки, а також у тому, що жінка розповідала власні непристойні сексуальні фантазії, імітувала оральний секс і публічно обговорювала цноту однієї з позивачок.

Проте не зазначається, чи знала Ліззо про звинувачення на адресу Квіґлі, але, за словами адвоката позивачок Рона Замбрано, артистка була в курсі їхніх скарг на неї.

Відповідачами у позові зазначені Ліззо (справжнє ім’я - Мелісса Вівіан Джефферсон), її продюсерська компанія Big Grrrl Big Touring, Inc та Ширлін Квіґлі. Також позов містить звинувачення у релігійних і расових утисках, незаконному позбавленні волі та інші звинувачення, крім вже вищезазначених.

Фото: instagram.com/lizzobeeating

Читайте також: Тілля Ліндеманна з Rammstein звинувачують у зґвалтуванні: прокуратура почала розслідування.

Через кілька годин після оприлюднення позову еск-креативна директорка Квінн Вітні Вілсон і танцівниця Кортні Голлінквест повідомили, що теж зазнали подібного ставлення з боку Ліззо. "Для ясності: я не є стороною в судовому процесі - але (описане) було дуже схоже на мій досвід, коли я там працювала. Велике спасибі танцюристкам, що мали сміливість розповісти про це", - прокоментувала цю ситуацію Голлінквест в Instagram. Своєю чергою Вілсон оприлюднила у соцмережах скріншот заяви Голлінквест та підкреслила, що "згодна з усім, що написала її колега".

Тим часом Ліззо та Ширлін Квіґлі поки поки ніяк не відреагували на звинувачення у свій бік. Ймовірно, їхні коментарі з'являться згодом.

Фото: instagram.com/lizzobeeating

Нагадаємо, Ліззо - американська співачка, реперка і акторка. Її дебютний альбом Lizzobangers був випущений в 2013 році. У публічній площині позиціонує себе як прихильниця бодіпозитиву та любові до себе, акцентуючи на цьому увагу у тому числі і за допомогою творчості.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також