Лайм

Коханому дали 10 днів: Марічка Падалко з чоловіком-військовим поїхала у відпустку

Телеведуча показала щасливі кадри

Марічка Падалко, чий чоловік Єгор Соболєв нещодавно став офіцером ЗСУ, розповіла про довгоочікувану відпустку коханого. Захиснику України, який нині очолює підрозділ БПЛА та воює на Запорізькому фронті, дали змогу відпочити разом із родиною.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

"Коханому дали 10 днів офіційної відпустки, і ми їдемо на Закарпаття. Як і багато хто з вас, востаннє ми кудись їздили разом у 2021 році. Я не думала, що кудись поїдемо, навіть якщо чоловіка і відпустять", - зізналася щаслива телеведуча в Instagram.

Читайте також: Я не статусна дружина: Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком у ЗСУ.

Падалко показала усміхнене фото з трьома дітьми – 16-річним Михайлом, 15-річною Марією та 13-річною Катериною. Кадр зробив батько сімейства, якого вона показала в Instagram-історіях.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Родина разом відвідала Дубенський замок, а потім вирушила у тихе місце серед гір.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

"Не сприймайте це за кокетство, але в наш час сказати собі "мені треба відпочити", це теж може бути викликом. Тому що робота і справи ніби тебе тримають у тонусі і не залишають простору для роздумів, - написала Марічка. - Але підлітки швидко виростають, і лічені роки залишаються для спільного часу з батьками. Ми не хочемо пропустити те, що залишилося. Ми всі й так багато пропустили останнім часом".

Читайте також: Не бачилися 8 місяців: Марічка Падалко показала зворушливу зустріч дочок із татом-військовим.

Ведуча новин зізналася, що вони з сім'єю уклали угоду – присвятити час один одному та не відволікатися на соціальні мережі. "На тиждень зроблю перерву та повернуся з новими силами", - анонсувала вона.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв в офіційному шлюбі вже 13 років, і на момент весілля вони мали вже двох спільних дітей. Незважаючи на статус багатодітного батька, Соболєв ще у 2021 році пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де здобув військову спеціальність "стрілок". Контракт із теробороною він підписав за півроку до початку повномасштабної війни.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла про постійний страх за чоловіка-військового.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників