Лайм

Олександр Зінченко і Влада Седан вдруге стали батьками і показали новонароджену донечку

У сім'ї футболіста з'явилася ще одна дівчинка

Захисник англійського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко вдруге став батьком. Дружина українського футболіста Влада Седан народила доньку – це вже друга дівчинка у молодій сім'ї. Крихітка з'явилася на світ 2 серпня і щасливі батьки показали її перші фото.

Пара опублікувала в Instagram спільний допис, в якому поділилася своєю радістю. "Ласкаво просимо у цей світ, наша принцеса", - написали вони. Олександр та Влада додали знімки, зроблені після пологів, на яких футболіст ніжно цілує дружину та крихітну ручку новонародженої донечки.

Читайте також: Без проб і кастингів: найдорожчого футболіста України запросили на шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/v.lada_sedan/instagram.com/zinchenko

Під дописом пари посипалися привітання від шанувальників та зіркових друзів. Коментарі залишили телеведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина, блогерка Даша Квіткова, інтерв'юер Раміна Есхакзай, співачка MamaRika, футболісти Тарас Степаненко та В'ячеслав Шевчук та багато інших.

Фото: instagram.com/v.lada_sedan/instagram.com/zinchenko

Друга дочка в сім'ї Зінченка та Седан народилася наступного дня після дня народження старшої дочки Єви - 1 серпня первістку футболіста виповнилося 2 роки. Олександра називають "ювеліром" і бажають ще появи у сім'ї хлопчика.

"Як ювелірно. Старша дочка 1, молодша 2", "Саша, ти ювелір", "Ура вітаємо з народженням доньки це - неймовірне щастя! Ювеліри ви - це точно", "Треба ще хлопчика, щоб батька замінив", "Подарунок Єві на день народження", "Зінуля та Седанчик країні не вистачає футболістів. Спробуйте ще", - пишуть коментатори.

Читайте також: Відомий футбольний коментатор залишився без квартири після вибуху у багатоповерхівці у Києві.

Фото: instagram.com/v.lada_sedan/instagram.com/zinchenko

Олександр Зінченко та Влада Седан одружилися 12 березня 2020 року. Пара розписалася у посольстві України у Великій Британії, а весілля зіграла 24 серпня у Києві. 1 серпня 2021 року в США у подружжя народилася перша дитина - дочка Єва.

Фото: instagram.com/v.lada_sedan

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео