Лайм

Борис Джонсон знову став батьком - дружина екс-прем'єра Британії показала перші фото малюка

Народився ще один "Джонсонюк"

В сім'ї колишнього прем'єр-міністра Великої Британії та великого друга України Бориса Джонсона з'явилася ще одна дитина – хлопчик. Про поповнення розповіла його дружина Керрі Джонсон та показала перші фото новонародженого. Для подружжя це третій спільний малюк, а 59-річний політик став батьком вже увосьме.

На особистій сторінці в Instagram багатодітна мама опублікувала серію домашніх кадрів з немовлям, якому, виявляється, вже тиждень. Хлопчик народився ще 5 липня, проте батьки поділилися радістю тільки зараз.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

"Тиждень Френкі. Ласкаво просимо у світ, Френк Альфред Одіссей Джонсон, - написала 35-річна Кері і запропонувала вгадати, яке з імен обрав її чоловік. - Люблю кожну хвилину сонної маленької бульбашки. Бачити, як двоє моїх старших приймають нового братика з такою радістю та захопленням - це найдивовижніша річ, яку можна побачити. Ми всі зачаровані. Я відчуваю величезну подяку".

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Керрі Сімондс – третя дружина Бориса Джонсона. Вони одружилися у травні 2021 року, а роком раніше на світ з'явилася їхня перша дитина - син Вілф. У грудні 2021-го у подружжя народилася дочка Ромі.

Читайте також: Борис Джонсон зачарував мережу знімком із маленькими сином та донькою.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Політик також виховує чотирьох дітей від другого шлюбу: дочок – Лару Леттіс (1993) і Касію Пічез (1997), та синів – Майло Артура (1995) і Теодора Аполло (1999). Також Джонсон має позашлюбну дочку, яка народилася у 2009 році.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Про те, що Борис Джонсон стане батьком увосьме, стало відомо в середині травня. Керрі опублікувала милу фотографію і повідомила, що "новий член команди прибуде всього за кілька тижнів".

Фото: instagram.com/borisjohnsonuk

За кілька днів до пологів дружина Бориса Джонсона влаштувала імпровізовану фотосесію та зачарувала мережу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування