Лайм

Тарантіно хоче зняти хворого на деменцію Брюса Вілліса у своєму останньому фільмі - ЗМІ

Режисер працює над стрічкою "Кінокритик"

Брюс Вілліс невиліковно хворий на лобно-скроневу деменцію - нейродегенеративне захворювання, яке впливає на його мовлення, поведінку та інші аспекти особистості. Попри це Квентін Тарантіно, схоже, хоче зняти його у своєму останньому фільмі. Про це власні джерела повідомили газеті The Daily Express.

Режисер, який раніше працював із Віллісом у "Кримінальному чтиві", готується зняти фільм "Кінокритик" - заключну у своїй кар'єрі стрічку. За словами інсайдерів, він хотів би дати 68-річному акторові маленьку роль.

Читайте також: Давно помітили, що щось не так: дочка Брюса Вілліса розповіла, як у нього проявилася деменція.

Фото: Getty Images

Хоча він поки не звертався до родини Вілліса, він нібито планує у всьому покладатися на їхнє рішення. Якщо вони скажуть, що Брюс надто хворий, щоб взяти участь у зйомках, він може включити у фільм уривок одного з попередніх фільмів актора.

Раніше цього року Тарантіно повідомив, що дія фільму "Кінокритик" відбуватиметься у Каліфорнії 1977 року. Стрічка розповість про журналіста, який пише про кіно у порнографічному журналі. Головний герой списаний із реального кінокритика з журналу для дорослих, який Тарантіно читав, коли ріс і працював продавцем.

"Всі інші речі були надто огидними, щоб їх читати, але в цій порнографічній газеті була дійсно цікава сторінка з фільмами, - розповідав Тарантіно раніше. - Він писав про популярні фільми і був другорядним критиком. Але я думаю, що він був дуже гарним критиком. Він був страшенно цинічним".

Читайте також: Як летить час: Тарантіно та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

Фото: Getty Images

Режисер додав: "Цей критик був дуже, дуже кумедним. Він був дуже грубим, він лаявся. Він використав расові образи. Але його лай*о було справді смішним. Він писав так, ніби йому 55, хоча йому було всього близько 30. Він помер до своїх 40. Якийсь час це було невідомо, але тепер я провів додаткові дослідження і думаю, що це були ускладнення через алкоголізм".

Раніше сім'я Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає невиліковно хворий актор.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре