Лайм

Родина Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає невиліковно хворий актор

Діти та дружина актора поділилися сімейними знімками

Родина Брюса Вілліса, яка повідомила про невиліковний діагноз актора, показала його свіжі фото. Діти та дружина 68-річного зірки "Міцного горішка", хворого на складну форму деменції, зробили це з нагоди Дня батька, який відзначався 18 червня.

Старша дочка актора Румер, яка у квітні вперше стала мамою, опублікувала в Instagram зворушливі кадри зіркового дідуся з його першою онукою. На першому знімку Брюс тримає крихітку Луетту на руках, на другому – обіймає молоду маму.

Фото: instagram.com/rumerwillis

"Дивлюся, як мій батько тримає мою дочку сьогодні, цей момент я цінуватиму все моє життя. Його ніжність і любов до неї така чиста і прекрасна. Тату, мені так пощастило з тобою, як і з Лу. Дякую, що ти найбожевільніший і найбільш люблячий батько, про якого може лише мріяти дівчинка", - написала 34-річна Румер Вілліс.

Читайте також: Давно помітили, що щось не так: дочка Брюса Вілліса розповіла, як у нього проявилася деменція.

Фото: instagram.com/rumerwillis

Середня дочка Брюса Вілліса поділилася ніжними фотографіями з татом і написала:

"Я щаслива пізнати ту ніжність, яку мені подарував цей чоловік, глибоке захоплення, повага, які він має до своєї родини. Мені пощастило, що цей неймовірний чоловік - мій батько. Думаю про всіх, кому сьогодні непросто, дуже люблю вас. Якому великому терпінню і співпереживанню ми вчимося, проходячи найважчі періоди нашого життя", - підписала знімки 31-річна Скаут.

Фото: instagram.com/scoutlaruewillis

Фото: instagram.com/scoutlaruewillis

Дружина Брюса Вілліса з нагоди Дня батька показала знімок із їхньою спільною дочкою Мейбел Рей і подякувала "накращому татові" за безумовну любов, яку він дарує своїм дівчаткам.

"День батька - це час, коли я розмірковую про свою глибоку вдячність та повагу до Брюса, коли я спостерігаю, яким батьком він є для наших дітей. Там, де це може бути не "традиційно", те, чому він їх навчає, буде охоплювати покоління. Безумовна любов, доброта, сила, співчуття, терпіння, великодушність, стійкість. Вітаю з Днем батька найкращого тата, якого я знаю", - написала Емма Хеммінг.

Фото: instagram.com/emmahemingwillis

Нагадаємо, Румер та Скаут народилися у шлюбі з Демі Мур. Також актори мають ще одну дочку - 29-річну Таллулу. Після розлучення Брюс Вілліс та Демі Мур зберегли дружні стосунки. Емама Хеммінг - друга дружина "Міцного горішка". Модель, яка молодша за актора на 23 роки, народила йому дочок Мейбл (11 років) та Евелін (8 років).

Нещодавно співачка Сіа вперше зізналася, що має аутистичний розлад.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа