Лайм

Фотошоп не потрібен: Полякова показала фігуру в купальнику після тижневого детоксу

Співачка поділилася вражаючим результатом

Оля Полякова зі своєю старшою дочкою Марією знаходиться в Італії, де поєднує відпочинок із оздоровчими процедурами в одному з провідних світових курортів. Там співачка вперше спробувала детокс і показала, як виглядає її тіло після проходження програми очищення організму.

Читайте також: Чи потрібно "чистити" організм від шлаків: міфи і факти про детокс.

На особистій сторінці в Instagram 44-річна артистка опублікувала своє фото у купальнику і пожартувала, що тепер їй фотошоп не потрібен. Полякова зізналася, що за півтора роки повномасштабної війни вона не лише багато їла, а й "трохи пила", і це, за її словами, позначилося на фігурі.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я перший раз у житті на детоксі. Багато чула, але не було часу. Ті, хто дивиться "Дорослих дівчат" знають, що я завжди їм. Але останні півтора роки я ще трохи п'ю. Думала, що на мені це не відображається, але останнім часом мені не дуже подобалося як я виглядаю в дзеркалі, але зізнатися, що у мене проблеми я не хотіла, аж допоки не потрапила сюди", - зізналася Полякова.

Співачка додала, що протягом 8 днів вона дотримувалася "жорсткої, але дуже смачної та корисної дієти". Також "свою справу" зробили лікувальна вода, масажі, ванни з магнію та солі.

Читайте на тему: Як підтягнути обличчя: Оля Полякова показала прості вправи для фейсбілдінгу.

"Фотошоп не потрібен!", - наголосила зірка, яка у попередньому дописі зменшила талію доньки і не приховує цього. Коли одна з підписниць порадила Поляковій звільнити свого ретушера, зірка написала: "Не можу, це я", додавши реготливий смайлик.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Подруга Олі Полякової Маша Єфросиніна на прохання її підписниці прокоментувати ситуацію з фотошопом, заявила:

"Вона знає, що робить. Не намагається удавати, що досконала, біла та пухнаста. Вона нікого з себе не удає. Вона справжня в усіх своїх проявах. Я таке більше поважаю, ніж удаваних ідеальних фей, які розповідають, що круто виглядають, роблячи вдома маски з відвару шишок та розтираючи себе сухими щіточками".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Оля Полякова показала себе у найбільшій вазі. За словами співачки, після народження другої доньки вона виглядала як "величезна шафа на ніжках".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято