Лайм

Є лише одна фотографія: Оля Полякова показала себе у найбільшій вазі

Співачка набрала зайвих 22 кг

Українська співачка Оля Полякова не завжди була стрункою та худою – 11 років тому зірка важила 86 кг. Після народження доньки Аліси артистка сильно набрала вагу і виглядала, як "величезна шафа на ніжках".

Фотографію того періоду виконавиця показала Маші Єфросиніній в їхньому спільному YouTube-проекті "Дорослі дівчата". Телеведуча ледь впізнала "жирну" подругу на архівному кадрі.

Кадр із програми Фото: YouTube

"Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я виглядала, як величезна шафа на ніжках. Це взагалі піп*ц, я тобі зараз покажу свою морду. Хочу, щоб ти поржала. Слава Богу, що є тільки одна фотографія. Це я! Мало того, я ще й на 11 років молодша, ніж зараз. Дивись, які маленькі очкі, які руки", - розсміялася Полякова, показуючи Єфросиніній себе у найбільшій вазі.

Читайте також: Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності.

Оля Полякова у своїй найбільшій вазі Фото: YouTube

Співачка розповіла, що в той період вона попрощалася із образом Суперблондинки та почала шукати себе. Тоді невідомий для неї автор Віталій Таран надіслав їй "Шльопки", але співачка відмовилася від цієї пісні, навіть не підозрюючи, що через рік цей хіт зробить її суперзіркою.

"Я в той момент щось шукала себе... Це був той момент, коли у мене закінчилася Суперблондинка, і вона вже реально фізично закінчилася, тому що ось така тьотя - це вже ні фіга не Суперблондинка, - згадала Полякова 2011 рік. - І сиджу я ось така, мені на пошту приходить пісня, яка називається "Шльопки". Слухаю я ці шльопки і думаю: "Яка дебільна дурня. Я ще не чула дебільнішої пісні, ніж ця". Я сказала ні".

Оля Полякова у 2011 році Фото: YouTube

Через рік, коли Полякова "не була такою жирною" вона почала співпрацювати з Михайлом Ясинським. Одного разу продюсер приніс їй "Шльопки" і сказав, що знайшов для неї суперхіт.

"Я кажу: "Я від неї відмовилася рік тому". Він каже: "Дура, що відмовилася. Це класна пісня, ми її будемо робити", - згадала артистка. - Ця пісня зробила з мене суперзірку”.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше Оля Полякова розповіла, чому ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"