Лайм

Круто і талановито: Полякова заступилася за Джамалу, яку критикують за виконання гімну України

Артистка прокоментувала скандал

5 серпня Джамала виконала гімн України на матчі Game4Ukraine у Лондоні. Кримськотатарська співачка обрала незвичне аранжування пісні "Ще не вмерла України і слава, і воля", за що отримала бурхливу критику у соціальних мережах. Артистці дорікають, що переробляти один із головних державних символів під свій стиль - "наруга", і вокалізми з імпровізацією тут недоречні.

Читайте також: Навкруги все палало: Джамала ледве вибралася із Сицилії, де вирували лісові пожежі.

Бік Джамали у скандалі зайняла її колега Оля Полякова. Співачка заявила, що виконання Джамали є не лише допустимим, а й талановитим.

"Несеться хейт у бік Джамали через її виконання гімну. Я послухала і хочу вам сказати, що це було дуже круто і талановито. Самобутність артиста доречна у виконанні будь-якого твору, якщо це зроблено чесно, з душею і талановито. І взагалі, виконання гімну не має виглядати як на радянському параді. Це тріумф духу, а наш дух український - це дух творчості, пошуку, самовираження. Тому, Джамала, це було фантастично", - сказала артистка в Instagram-історіях.

Читайте також: Поганий фотошоп: Оля Полякова зменшила талію доньки на фото у купальнику.

Сама Полякова також опублікувала своє виконання гімну, що пролунав 6 серпня на благодійному матчі українського "Шахтаря" з англійською командою "Тоттенхем" у Лондоні. Її версія звучала традиційніше, тому сподобалася багатьом користувачам мережі.

"Дякую, Олю, що не спаплюжили наш державний гімн, як зробили це інші, щоби просто виділитися" , - пишуть у коментарях. "Набагато краще, ніж Джамала". "Супер, а Джамала зіпсувала все". "Дякую за виконання, тому що виконання від Джамали - це жах, знущання якесь".

Джамала тим часом подякувала Олі Поляковій за підтримку. За словами співачки, її версія гімну не сподобалася лише "певній категорії людей".

"Ось де не думала сколихнути суспільство. Мені дуже приємно. А головне, у мене вже точно намалювалася статистика, кому не сподобалося. Якось поділюся цим", - висловилася артистка.

Фото: Instagram - @polyakovamusic - @jamalajaaa

Раніше пісня Джамали "1944" посіла високе місце у рейтингу найбільших хітів "Євробачення".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину