Лайм

Переїхала в Австралію, змінила роботу і чоловіка: куди зникла співачка Юлія Рай

Як склалося життя авторки хіта "Річка"

Пісня "Річка" – абсолютний хіт української поп-музики. Вона вийшла у 1999 році, і відтоді залишається популярною та впізнаваною. Авторка та виконавиця композиції – Юлія Рай (справжнє прізвище – Бодай). У її репертуарі є ще 40 пісень - хоч і не таких успішних, але все ж вподобаних українськими слухачами. Тим не менш, Юлія Рай давно зникла з українського шоу-бізнесу. Мало хто знає, що зараз 39-річна артистка живе в Австралії і повністю змінила сферу діяльності.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Юлія Рай розповіла, як склалася її доля і чому вона емігрувала.

Читайте також: Куди зникла співачка Еліна Іващенко: переможниця "Х-Фактора" працює на круїзному лайнері.

Після сплеску популярності на початку 2000-х Юлії Рай не вдалося стати зіркою першого ешелону. Сама вона це пояснює недосвідченістю своєї продюсерки, нездатністю зробити музичний проект фінансово успішним.

Фото: last.fm та інші відкриті джерела

У 2009 році Юлія вийшла заміж за австралійця і переїхала на інший континент. В Австралії дівчина продовжувала займатися музикою: писала пісні та сценарії для дитячих заходів, працювала на місцевому радіо для українців. Співачка пробувала розвивати кар'єру, брала участь в австралійському "Х-Факторі" та писала пісні "в стіл". Такі заняття не приносили грошей, і невдовзі артистка змінила роботу.

"Зараз працюю в соціальній службі. Я менеджерка маленької, але відповідальної команди. Це можуть бути люди неосвічені, самотні, старші, без житла. Люди у скрутних ситуаціях", - розповіла Юлія.

Фото: facebook.com/yuliya.rai

Читайте також: Живе у США і тренує людей: як склалася доля співака Олексія Кузнєцова, який виграв "Х-Фактор".

З чоловіком, заради якого залишила Україну, співачка розлучилася через 7 років стосунків. Вже 6 років вона живе з іншим чоловіком, заміж якого так і не вийшла: пара в цивільному шлюбі.

"Знаю багато людей, які в першому шлюбі не зовсім зрозуміли, що таке шлюб. У нас було недобре. Були дуже бурхливі сварки. Ми намагалися зберегти шлюб, але все було дуже емоційно, нам не вдалося заспокоїтися і правильно поглянути на ситуацію. Зараз не спілкуємось, не бачила його 7 років", - розповіла Юлія.

Юлія Рай із першим чоловіком Фото: wz.lviv.ua

Після розлучення Юлія Рай не стала повертатися в Україну, оскільки знайшла себе в новому комфортному житті. Зміна сфери діяльності допомогла їй стати фінансово незалежною, купити будинок та всі необхідні речі.

"Я себе дійсно знайшла, дуже добре почуваюся в Австралії. Тут дуже прості, доброзичливі люди без понтів, які розуміють саму суть – як допомогти, як підтримати. Мають шалену повагу до українців", - пояснює артистка.

Читайте також: Освоїв нову професію: співак Вадим Олійник розповів, куди зник із шоу-бізнесу.

Батьки Бодай зараз перебувають в Австралії - приїхали погостювати до дочки. Юлія хоче, щоб вони назовсім перебралися на Зелений континент, адже у рідному Львові про них нема кому подбати.

У 2023 році Юлія Рай випустила нову пісню "Любов зігріє" - не для того, щоб повернутися в український шоу-бізнес, а щоб реалізовувати свій талант.

"Я свій талант поховала, і так некрасиво. Я маю його дістати. Я в шоу-бізнесі нічого не заробила, а коли пішла працювати - собі купила будинок. Виплачую поки що, але купила все, що мені потрібно. У мене середній рівень, але на все вистачає, - каже Юлія. - Не стала суперзіркою? Ну і f*ck it! У мене є пісні, які люди люблять. Я пішла іншим шляхом і зробила себе незалежною. Можливо, я ще напишу гарну пісню, а можливо і ні. У будь-якому випадку, я щаслива".

Дізнайтеся також, що сталося з телеведучою Лідією Таран і де вона зараз.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа