Лайм

Тіна Кароль показала обличчя без макіяжу і ретуші на обкладинці глянцю: фото

Думки шанувальників розділилися

Тіна Кароль, яка готується виступити у фіналі "Євробачення-2023" разом із іншими українськими зірками, стала зіркою обкладинки журналу ELLE Україна. 38-річна співачка прикрасила обкладинку другого друкованого номера глянцю з початку повномасштабної війни.

Фото: elle.ua

Артистка взяла участь у фотосесії без макіяжу, з яким її звикли бачити фанати. Також редактори вирішили відмовитися від ретучі, тому на світлинах Кароль має максимально натуральний вигляд.

"Сьогодні важливо жити в ногу з часом, відчувати його пульс. Актуальна тенденція цього дня: бути собою, бути справжньою, бути сміливою. Я пишаюся командою ELLE, яка підтримала ідею зйомки на плівку, що підкреслило наше загальне почуття щирості навіть у фотографії", - сказала вона.

Фото: elle.ua

Читайте також: Куди зник Дан Балан, який до війни працював в Україні та мав екранний роман із Тіною Кароль.

Думки підписників Тіни Кароль в Instagram щодо фотосесії розділилися. Для когось знаменитість без макіяжу виглядає молодшою за свій вік, а комусь її образ не сподобався.

"Тіна ніби 16-річна дівчинка, це так круто", - пишуть фанати. - "Природна краса – найкраще, що може бути в жінці". "Така молода без мейку, дякую за чесні кадри без ретуші".

Фото: elle.ua

"Не хочу образити, але на першому та майже на всіх фото виглядаєте як жінка за 50", - зазначили критики. - "Сама на себе не схожа". "Дуже невдалі фото, +15 років".

Фото: elle.ua

Деяким користувачам мережі Тіна Кароль без макіяжу нагадала іншу знаменитість, танцівницю та хореографа Яну Заєць, яка брала участь у "Танцях зі зірками" у парі з Іраклі Макацарією.

Яна Заєць Фото: instagram.com/zlayazaya_official/

Раніше Тіна Кароль розповіла, як втекла до монастиря після початку повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита