Лайм

4 місяці лежала в лікарні: співачка Марина Круть показала чесні фото наслідків важкої травми

Артистка відверто розповіла про свій досвід

Після того, як Володимир Остапчук, Богдан Буше та співак Позитив оскандалилися заявою про те, що дівчина не може бути "10 з 10", якщо на її тілі є волосся, в мережі розгорілася бурхлива дискусія. Участь у ній взяла і співачка, бандуристка та фіналістка Нацвідбору на "Євробачення-2023" Марина Круть.

Артистка опублікувала в Instagram фотографії у купальнику, показавши свої шрами на ногах. За словами Марини, вона - "11 з 10", що б про це не казали люди, які оцінюють зовнішність за уявними стандартами.

Читайте також: Не ок, якщо жінка не голиться: Остапчук виправдався за скандальні заяви.

Фото: https://www.instagram.com/bandura_krut/

Круть розповіла, що у віці 8 років вилила на себе велику порцію окропу. Сусідка порушила правила першої допомоги, змастивши її ноги олією. Внаслідок цього дівчинка отримала опіки 3-4 ступеня.

"Я лежала в лікарні 4 місяці. Лікарі сказали, що можна пересадити шкіру, але грошей не було, - написала артистка. - Я не відкривала свої шрами до 18 років. Я в прямому розумінні не показувала їх нікому. Я думала, що мене ніхто не полюбить такою. Я не вийду заміж. Я не народжу дітей. Мені здавалося, що люди будуть тикати пальцями на мої шрами, якщо побачать. У близькості я просила завжди вимикати світло. Я не купалася на громадських пляжах".

Фото: https://www.instagram.com/bandura_krut/

Марина розповіла, що у віці 16 років після гормонального збою у неї з'явився целюліт та розтяжки на стегнах, і вона не могла на себе дивитися. Їй доводилося робити зі своїм тілом безліч маніпуляцій, які насправді їй не подобалися.

Читайте також: Горе-виконавець: Марина Круть жорстко прокоментувала пісню Потапа "Волонтер".

"Незручна білизна, втягування живота при обіймах з партнером, прикриття неголених ніг сукнею, неможливість підняти руку, коли там не поголено, депіляції, вії, бла-бла-бла. А все тому, що я хотіла комусь сподобатися, і робила процедури не для себе, - зізналася Круть. - Коли від мене пішов перший, а потім другий хлопець, до мене дійшло. Зовнішність нічого не вирішує".

Фото: https://www.instagram.com/bandura_krut/

Співачка вважає, що зовнішня краса може бути елементом турботи про себе, але інші люди все одно любитимуть тебе не за неї.

"Ніхто ніколи мені не сказав, що мої шрами не красиві. Вони красиві. Вони унікальні. Вони частина мене, а якщо я люблю себе, то люблю і їх. Я така, як є. І ніхто. Ніхто. Ніхто не має права оцінювати вашу зовнішність за якимись уявними стандартами, - вважає вона. - А якщо вам колись скажуть, що ви якась не така, запам'ятайте одну прекрасну фразу: "Я в себе одна". А також фразу "пішли на***"".

Читайте також: Люблять не за вагу: Анна Неплях дала пораду дівчатам, які набрали вагу під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/bandura_krut/

У коментарях користувачі соцмережі дякують Маріні Круть за чесність. Співачка alyona alyona також підтримала колегу надихаючим посланням.

"Квітко моя, ти найкраща. Без ніяких оцінок. Ми на змаганнях, чи що? Чи в школі? Обмежені люди завжди намагаються обмежити інших. Їм не зрозуміти тих, чий світ не має меж", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/bandura_krut/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil