Лайм

Маячня і сором: Олександр Еллерт присоромив гурт 5'nizza за виконання пісні "Солдат"

Комік висловив свою думку в соцмережі

Гурт 5'nizza знаходиться у благодійному турі містами США та Канади. Один з концертів Сергія Бабкіна та Андрія Запорожця відвідав Олександр Еллерт, який під час повномасштабної війни в Україні живе і працює в Америці.

"Нещодавно я був на концерті одного улюбленого гурту 5'nizza. Це були добрі емоції, ностальгія, круті спогади", - поділився комік в Instagram і вказав на момент, який його збентежив. У ході концерту дует виконав свій старий хіт "Солдат" російською, який активно підспівували слухачі у залі, серед яких були й громадяни країни-терористки.

Читайте також: Німець оплачує житло: як зараз живе родина Сергія Бабкіна в Німеччині.

Фото: instagram.com/5nizza_official

"Я було почав підспівувати, але зупинився, бо який я нах*й солдат? Бабкін і Запорожець на сцені теж ніякі не "I’m soldier". Та 600 підпитих людей у центрі Hollywood співаючих "…и я знаю свое дело, мое дело - стрелять, чтобы пуля попала в тело врага…". Це що за маячня? Що це за сюр та стид?", - присоромив Еллерт музикантів.

Колишній сценарист "Кварталу 95" зазначив, що в репертуарі колективу є оновлена версія пісні "Солдат" із сучасними акцентами, тому було б доречніше, аби музиканти в турі виконували саме її.

Читайте також: А що ви робите, щоб наблизити перемогу? Дружина Бабкіна емоційно відповіла хейтерам співака.

Або, за словами Еллерта, хоча б нагадували своїй різній аудиторії у залі про тих, хто насправді є солдатом сучасності. "Бо росіяни не дуже підспівували ЗСУ, а ось "я солдат" файно виходило", - зазначає Олександр.

Фото: instagram.com/ellert_a

Нагадаємо, Сергій Бабкін переписав текст пісні "Солдат" у березні 2022 року. Нова версія пов'язана з війною, яку Росія розв'язала та веде в Україні. Спочатку 5'nizza записала оновлену пісню, яку називає гімном ЗСУ, в оригінальному варіанті, а трохи згодом українською і навіть англійською.

Також Еллерт зауважив, що ніхто не має права називати себе солдатом окрім тих, кто виконує цю небезпечную роботу на фронті.

"Щоб хто не робив і де б не знаходився, він не може називати себе солдатом, якщо не є насправді таким! Культурні, фінансові та подібні інші це все не фронти, це тили! І кожен хто допомагає, може казати я тил, я підтримка, я опора, але ніякий бляха не я солдат!", - наголосив Еллерт.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ellert Oleksandr (@ellert_a)

Раніше Анастасія Приходько присоромила Віру Брежнєву, яка співає російською з прапором України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків