Лайм

Imagine Dragons у Варшаві запросили на сцену юного українця, чий зруйнований будинок показали у кліпі

Разом вони розгорнули прапор України

Днями у Варшаві пройшов концерт популярного американського рок-гурту Imagine Dragons. Під час виступу на найбільшому стадіоні Польщі музиканти запросили на сцену героя свого кліпу Crushed, знятого в Україні.

У ролику знаменитий колектив показав селище Новогригорівка в Миколаївській області, яке знаходилося під російською окупацією 5 місяців. І розповів історію 14-річного підлітка на ім'я Сашко, який втратив домівку і вижив, сховавшись від обстрілів в укритті. Зараз Imagine Dragons, амбасадори UNITED24, допомагають відбудовувати житло юного українця.

Читайте також: Будинок більше схожий на купу каміння: в мережі показали, в яких умовах живе 14-річний герой кліпу Imagine Dragons.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Хлопець приїхав до Польщі на концерт одного з найвідоміших гуртів у всьому світі. Це була перша подорож Сашка за кордон. Між піснями Ден Рейнольдс попросив українця піднятися на сцену.

"Люди борються за свободу, люди борються за свої будинки, люди борються за свою країну. Люди борються за свої міста, свої села. Я хочу запросити на сцену Сашка, який сьогодні тут", - сказав соліст Imagine Dragons.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

На сцені у Варшаві Ден Рейнольдс та режисер кліпу Crushed Тай Арнольд разом із Олександром Згурським підняли прапор України з логотипом української фандрайзингової платформи.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

На сторінці UNITED24 в Instagram показали відео моменту та розповіли, що виходячи на сцену Саша сильно нервував. Але коли тримав прапор разом з Деном і Таєм, вже було спокійно на душі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNITED24 (@u24.gov.ua)

Кліп Crushed Imagine Dragons випустили у травні цього року. Тай Арнольд зустрів Сашка під час подорожі Україною. Режисер із гуманітарною допомогою приїхав у рідне селище хлопця, яке зруйнували російські окупанти.

Підліток розповідав, що спочатку відмовився від пропозиції знятись у кліпі, але потім зрозумів, що цим може привернути увагу до селища та свого зруйнованого будинку.

Ден Рейнольдс підтримує Україну з перших днів російського вторгнення. У червні минулого року на концерті Imagine Dragons у Празі співак підняв український прапор.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі