Лайм

Чоловік Брітні Спірс подав на розлучення через звинувачення у зраді

Обидві сторони найняли адвокатів для захисту власних інтересів

Співачка Брітні Спірс розлучається зі своїм чоловіком Семом Асгарі, з яким була у шлюбі трохи більше року. Ініціатором розставання став саме фітнес-тренер, який наважився на цей крок після чуток про невірність з боку артистки.

Як пише видання Page Six, на розлучення чоловік подав ще 28 липня, і у заяві він вимагає від своєї екс-обраниці покриття грошових виплат і гонорарів адвокатам. Він найняв адвоката Ніла Херша, і той заявив, що шлюбний контракт пари може бути оскаржений. За словами інсайдерів, це може знадобитися для того, аби зберегти секрети колишніх закоханих.

Читайте також: Брітні Спірс втратила дитину від чоловіка Сема Асгарі.

Фото з весілля париФото: britneyspears/Instagram

"Асгарі намагається домовитися про поступки, що виходять за рамки шлюбного контракту, і погрожує оприлюднити вкрай незручну інформацію про Брітні, якщо йому не заплатять", - говорить інсайдер. Своєю чергою Спірс також найняла адвоката з розлучень, яка захищатиме її інтереси.

Чутки про те, що у шлюбі 41-річної співачки та 29-річного Асгарі є проблеми, вже з'являлися раніше. Тоді у мережі була інформація про те, що пара живе окремо вже протягом тривалого часу. Також повідомлялося, що між ними була велика суперечка, у тому числі йшлося про звинувачення у невірності.

"Це було лише питання часу, коли саме Сем подасть на розлучення", - говорив один із інсайдерів, додавши, що Асгарі вже не живе із знаменитістю.

Читайте на тему: Брітні Спірс вдарив охоронець відомого спортсмена: співачка звернулася до поліції.

Брітні Спірс та Сем АсгаріФото: britneyspears/Instagram

Спірс і Асгарі почали зустрічатися у 2016 році. Вони зустрілися на зйомках кліпу артистки на пісню "Slumber Party". На той момент Сем став для виконавиці опорою та підтримкою, про що розповідало близьке до пари оточення: "Сем був величезною підтримкою для Брітні. Він допомагав підвищити її впевненість".

У вересні 2021 року пара заручилася, а в червні 2022 року одружилася. Також відомо, що вони підписали передшлюбний договір на користь співачки, у якому йшлося про те, що будь-які гроші, які вона заробила до весілля, є захищеними у разі розлучення закоханих.

Це був третій шлюб Спірс. До цього вона була у шлюбі із другом дитинства Джейсоном Алленом Александром, а також з танцюристом Кевіном Федерлайном з 2004 по 2007 рік. Під час стосунків із Федерлайном у зірки народилося двоє дітей: Шон Престон, якому зараз 17, і Джейден Джеймс, якому зараз 16.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття