Лайм

Дизайн дитячої готовий: Остапчук з дружиною показали, як виглядатимуть кімнати у новому будинку

Пара продовжує облаштовувати будинок, частина якого належить Христині Горняк

Нещодавно Володимир Остапчук відновив ремонт в заміському будинку у селищі "Золоче Прованс" під Києвом. Ділянка була придбана у шлюбі з Христиною Горняк, з якою розлучився у 2022 році, і за документами досі належить екс-подружжю. Шоумен не приховує, що житиме там з новою дружиною Катериною Полтавською, яка активно займається облаштуванням житла. В планах у пари переїхати в котедж до кінця цього року.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності та пригрозила судом через спільний будинок.

В Instagram-історіях Остапчук і Полтавська часто показують свої поїздки на об'єкт та зустрічі з дизайнерами. Нещодавно журналістка, поки її зірковий чоловік хворів удома, обрала меблі до однієї з кімнат. Ведучий похизувався результатом і похвалив молоду дружину.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Пам'ятаєте, Катя нещодавно вибирала стіл, стільці й освітлення? Катя, у тебе чудовий смак", - написав шоумен і показав інтер'єр вітальні.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Полтавська у свою чергу показала, як виглядатиме дитяча кімната. І зважаючи на все, вона не для дітей Володимира від попередніх стосунків - 10-річної Емілії та 5-річного Евана.

Фото: instagram.com/poka.tya

"Дизайн дитячої готовий", - написала Катерина під знімком, на якому видно інтер'єр у бежево-зелених тонах. Коли одна з підписниць запитала, де стоятиме ліжечко для новонародженого, Полтавська відповіла: "З іншого боку. Просто не хочу все показувати".

Фото: instagram.com/poka.tya

Фото: instagram.com/poka.tya

Раніше 38-річний Остапчук зізнавався, що вони із 23-річною дружиною хочуть ще двох дітей. Наразі пара живе на орендованій квартирі в одному з престижних ЖК Києва.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк днями розповідала своїм підписникам, що питання із спільним будинком ще не вирішено. За словами нотаріуса та блогерки, її екс-чоловік не дотримується домовленостей і на переговори не йде.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нещодавно дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, як зав'язалися їхні стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців