Лайм

Ми всі сумуємо: українські зірки вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна в день його народження

Сьогодні було б 55

17 серпня Андрій Кузьменко, відоміший як Кузьма Скрябін, відзначав би день народження. Якби не трагічна аварія, яка забрала його життя вісім років тому, то сьогодні музикантові виповнилося б 55. Щороку цього дня зіркові друзі покійного артиста вшановують його пам'ять і посилають вітання, адже вірять, що він чує їх із неба.

Читайте також: Хочеться повернутися в ті часи: Вакарчук зворушливо згадав покійного Кузьму Скрябіна.

Фото: instagram.com/kuzma.skryabiin

В Instagram знаменитості присвятили Кузьмі зворушливі пости, які супроводили пам'ятними фотографіями зі Скрябіним та відео з каверами його пісень. Серед них – Руслана Лижичко, Monatik, "Антитіла", Наталія Могилевська, Слава Дьомін, Наталка Карпа, Roxolana.

Руслана

"Сьогодні день народження нашого Кузьми! Андрійко! Я сумую за тобою. Ми всі сумуємо за тобою. На кожному концерті я завжди співаю пісню, до якої ти частково написав слова. Я знаю, що ти мене чуєш. Я знаю, що ти дивишся на нас і бачиш усіх нас з неба. Я знаю, що ти, як і багато українців, шлеш нам неймовірну силу вистояти і перемогти. Завдяки таким, як ти, ставала на ноги молода незалежна Україна в 90-х. Тому сьогодні тобі і всім, кого з нами немає, я говорю: "Ти ще відкриєш очі". Такого, як ти, нема і не буде. З Днем народження, Кузьма! Я знаю, ти чуєш мене!", - зворушливо звернулася до Кузьми співачка.

Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Monatik

"З Днем народження, легендарний Кузьма Скрябін! Ваша музика живе крізь роки! З великою радістю та честю завжди виконуємо "Старі фотографії" на концертах, плекаючи та проносячи любов до нашої культури!", - написав артист.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Monatik (@monatik_official)

"Антитіла"

Тарас Тополя з командою також привітали Кузьму та згадали рядки з пісні "Люди як кораблі". "Твої слова, які ніколи не втрачають актуальності. А ми співаємо твої пісні, дослухаємося і стараємося не сумувати. Сьогодні у рідному Львові Кузьми збираємося разом з друзями і співатимемо про тебе і для тебе!", - сказали учасники гурту.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Наталія Могилевська

"Сьогодні твій день, Кузьма, друже… Часто згадую тебе. Часто думаю, а як би ти відреагував, а що би ти сказав...Сумую. Наша дружба назавжди в серці", - тепло співачка звернулася до покійного музиканта і показала фрагмент нової версії хіта Скрябіна "Місця щасливих людей".

Читайте також: "Місця щасливих людей": зірки присвятили хіт Скрябіна містам України, які постраждали від війни.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)


Слава Дьомін

"З Днем народження, Кузьма! Якщо ми досі слухаємо твої пісні, значить ти живий! Просто ти, як завжди, відключив телефон на свою Днюху. До речі, лише два роки тому видалив номер телефону Андрія. Після того, як у вайбері прийшло повідомлення "Кузьма тепер у вайбері. Привітайтесь", - розповів ведучий.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Наталка Карпа

"Тобі б сьогодні виповнилося 55 років. Наш рідний, український… якого дуже й дуже не вистачає, нам всім!", - зворушливо написала співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Roxolana

"Сьогодні день народження нашого улюбленого Кузьми Скрябіна! Назавжди в наших серцях", - підписала співачка відео зі своїм виконанням пісні "Люди як кораблі".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роксолана Сирота ROXOLANA (@roxolanas)

Раніше мама Кузьми Скрябіна розповіла, як пережила смерть сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували