Лайм

У прозорій сукні і яскравому міні: експрем'єрка Фінляндії вразила сміливим вбранням

Політик обрала ефектні образи

Минулими вихідними в Гельсінкі пройшов музичний фестиваль Flow 2023. Серед гостей заходу була колишня прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін, яка три місяці тому подала на розлучення з чоловіком після 19 років стосунків.

На особистій сторінці в Instagram 37-річна політик поділилася фотозвітом з фестивалю, який проходив з 11 по 13 серпня, і, судячи з різного вбрання Марін, вона відвідала всі три дні заходу.

Читайте також: У міні-шортах та косусі: мережу вразив зухвалий образ прем'єрки Фінляндії.

Фото: instagram.com/sannamarin

У перший день фестивалю експрем'єрка Фінляндії вразила своєю чорною облягаючою сукнею довжини міді з напівпрозорої тканини. Сміливе вбрання доповнювали високі ботильйони, сумочка через плече та сонцезахисні окуляри із дзеркальними лінзами.

Фото: instagram.com/sannamarin

Наступний образ був не менш ефектний. Санна Марін одягла коротку рожеву сукню без рукавів, яка також підкреслювала її струнку фігуру. Яскравий відтінок вбрання розбавили замшеві чоботи-ботфорти чорного кольору.

Фото: instagram.com/sannamarin

Фото: instagram.com/sannamarin

Третій день фестивалю Flow політик відвідала у шкіряній міні-спідниці чорного кольору, короткому рожевому топі та босоніжках на масивній платформі.

Фото: instagram.com/sannamarin

Підписники в коментарях дякують Санні Марін за те, що вона не боїться бути справжньою і показує, яким може бути сучасний політик.

"Виглядаєте приголомшливо. Дякую, що показали світові, що ви можете займати крісло президента і одночасно одягатися так, як вам подобається";

"Політик розважається і виглядає дуже круто. Це подає справді хороший приклад молоді, і ви чудово піарите Фінляндію".

Фото: instagram.com/sannamarin

Санна Марін стала прем'єр-міністеркою Фінляндії у 2019 році. Тоді їй було 34 роки, тому Марін стала наймолодшим прем'єр-міністром у світі. Після поразки на парламентських виборах у квітні 2023 року Санна подала у відставку.

Зараз Марін 37 років, і вона має шанувальників у всьому світі, включаючи й Україну. Колишня прем'єр-міністерка Фінляндії залишається великою прихильницею України у боротьбі з російським вторгненням.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків