Лайм

Справжня красуня у 50 років: в мережі обговорюють зовнішність першої леді Південної Кореї

Жінка не приховує, що наважувалась на пластичні операції

Нещодавно у Києві відбулася зустріч Володимира та Олени Зеленських з президентом Південної Кореї та його дружиною. Користувачів мережі вразив молодий зовнішній вигляд першої леді Кім Кон Хі, і у численних коментарях у соцмережах вони пишуть, що вона не виглядає на свої справжні 50 років.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Своїми думками стосовно зовнішності Кім Кеон Хі люди діляться у Instagram та Twitter. І поки одні дивуються, яким чином жінці вдалося зберегти молодість, інші впевнені, що вся справа у сучасних косметичних процедурах, до яких вдається дружина президента Південної Кореї. theLime зібрав деякі коментарі юзерів мережі, їх ви можете побачити на сторінці нижче:

Читайте на тему: У 83 роки виглядає відмінно: Ксенія Мішина захопилася Ненсі Пелосі.

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: instagram

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

У мережі можна знайти інформацію про те, що Кім Кеон Хі робила пластичні операції. Крім того, через молодий вигляд у 50-річному віці жінку навіть порівнювали з Майклом Джексоном. Про це йдеться у публікації "Культурної Прачечної":

"Кім Кеон 50 років. Під час президентської передвиборчої кампанії-2022 корейський рок-музикант Ан Чі-Хвана випустив сатиричну пісню, у якому порівнював майбутню першу леді із Майклом Джексоном. Президент Кореї Юн Сок Йоль тоді публічно заступився за дружину. Кім Кеон не заперечує, що робила пластичні операції. Зокрема, популярну серед азіатів кантопластику, яка змінює округлу форму очей на мигдалевидну".

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Що відомо про дружину президента Кореї Кім Кеон Хі

Кім Кеон Хі - південнокорейська бізнес-леді, яка є першою леді Південної Кореї з 10 травня 2022 року як дружина 13-го президента Південної Кореї. Вона є виконавчою директоркою і президенткою мистецької виставкової компанії Covana Contents.

Кім Кеон Хі зуміла привернути до себе увагу громадськості – як негативну, так і позитивну. Про це свідчать цифри на її офіційному фан-сайті "Кім Кеон Хі". Онлайн-спільнота, присвячена жінці, на найбільшому корейському веб-порталі Naver була заснована у грудні 2021 року і наразі налічує близько 93 000 учасників.

Якщо згадати попередниць Кім Кеон Хі, то, у порівнянні із нею, вони були майже непомітні. Висвітлення минулих перших леді Південної Кореї у ЗМІ було виключенням, оскільки траплялося таке вкрай рідко. Люди практично нічого про них не знали, бо вся увага діставалася їхнім чоловікам-президентам.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Кім народилася 2 вересня 1972 року в Янпхен, Південна Корея. Вона відвідувала жіночу середню школу Мюнгіл, вивчала мистецтво в Університеті Кьонгі. У 2009 році заснувала Covana Contents - компанію, яка спеціалізується на художніх виставках.

У 2019 році ЗМІ повідомляли, що вона нібито не сплатила податки, була фігуранткою розслідування за нібито отримання відкатів за проведення художніх виставок. Наприкінці 2021 року прокуратура оголосила, що почне розслідування проти Кім за корупцію щодо маніпуляцій на фондовому ринку.

Читайте також: Південна Корея зняла табу та відправила Україні першу військову допомогу - WSJ.

У 2012 році Кім вийшла заміж за Юн Сук Йоля. 10 березня 2022 року, після обрання її чоловіка обраним президентом Південної Кореї, жінка заявила, що їй більше до вподоби висловлювання "дружина президента", аніж "перша леді".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також