Лайм

Санна Марін розлучається з чоловіком після 19 років стосунків: що відомо про їхній шлюб

Пара виховує 5-річну дочку

Колишня прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін подала на розлучення з чоловіком Маркусом Райкконеном після 3 років шлюбу та 19 років стосунків. Про це подружжя повідомило в Instagram 10 травня.

"Ми вдячні за 19 років спільного життя і нашу улюблену дочку. Ми залишимося найкращими друзями", - написали вони у сторіс.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Марін і Райкконен, який був футболістом, а донедавна працював у венчурній фірмі, мають п'ятирічну доньку. Вони одружилися 2020 року в Кесаранті, офіційній резиденції прем'єрки. На церемонії були присутні 40 гостей, серед яких були близькі друзі та родичі.

"Ми разом прожили юність, разом вступили у доросле життя і разом виросли як батьки нашої любої доньки", - написала Марін в Instagram після свого весілля.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Читайте також: У міні-шортах та косусі: мережу захопив зухвалий образ прем'єрки Фінляндії.

Після вступу на посаду у 2019 році Санна Марін була наймолодшим прем'єр-міністром у світі. Нині їй 37 років, і вона має шанувальників у всьому світі, включаючи й Україну. Санна залишається великою прихильницею України у боротьбі з російським вторгненням.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

У серпні 2022 року Марін потрапила у скандал, коли до мережі просочилися відеоролики про її танці у нічному клубі. "Вона поводилася як самотня двадцятирічна. Важко було повірити, що вона одружена", - розповідали свідки вечірки фінським ЗМІ.

На той час з'явилися чутки про її роман із 39-річним фінським співаком Олаві Уусівіртою, але він запевнив, що вони з Санною Марін просто друзі. Немає жодних припущень, що Уусівірта винен у розлученні пари

Пізніше Марін вибачилася за свої публічні танці. "Я теж людина, - сказала вона. - Я роблю свою роботу. Я вчуся на цьому".

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Незважаючи на помилку, Марін залишається популярною, і багато хто хвалить її як зразок для наслідування для молодих та прогресивних лідерів.

У квітні 2023 року Марін та її Соціал-демократична партія програли парламентські вибори у Фінляндії правоцентристської партії "Національна коаліція".

4 квітня Фінляндія вступила до НАТО. Фінська влада зазначила, що керувалася міркуваннями безпеки, оскільки країна має досить протяжний кордон із Росією — понад 1300 кілометрів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків