Лайм

Олена Зеленська у білосніжному жакеті і чорній спідниці зустрілася з королевою Данії

Цим заходом робоча поїздка до країни завершилася

В рамках робочого візиту до Данії Володимир та Олена Зеленські зустрілися із королевою країни Маргрете II, а також з принцом Фредеріком та принцесою Мері. Аудієнція відбулась у Копенгагені, і у мережі вже з'явилися фото, зроблені під час зустрічі.

На заході перша леді постала у вбранні українського виробництва. Вона обрала чорну пряму спідницю середньої довжини та білосніжний жакет-кімоно із вишивкою від дизайнерки Олени Реви (бренд elenareva). Свій образ Зеленська доповнила аксесуарами та чорним взуттям, а підкреслили аутфіт об'ємно укладене волосся та макіяж.

Читайте також: Нотки ревнощів присутні: в мережі пожартували про обійми Зеленського із прем'єркою Данії.

Фото: Офіс Президента

У той час Зеленський з'явився на зустрічі у незмінному образі, який носить від початку повномасштабної війни. На ньому була сорочка та штани кольору хакі, а також зручне взуття світло-коричневого кольору.

Фото: Офіс Президента

Окрім зустрічі із королевою Данії, дружина українського президента поспілкувалася з міністром підприємництва Мортеном Бедскоу і міністром у справах міжнародного розвитку та глобальної кліматичної політики Деном Йоргенсеном. Вона подякувала їм за підтримку, а також висловила окремі слова вдячності за те, що Данія допомагає Миколаївській області.

Читайте на тему: Всі сусіди Росії під загрозою, але Україна вистоїть: Зеленський звернувся до парламенту Данії, відео.

Зустріч із королевою стала завершальною у робочій поїздці подружжя Зеленських до Данії, про що повідомила сама пані Олена у своєму Telegram-каналі. Зокрема, там вона також вона уточнила, що провела низку зустрічей із представниками уряду, бізнесу, благодійних фондів, а також відвідала в Копенгагені лікарню Марії Єлизавети.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Подякувала за все, що робить сьогодні їхня країна для українців на всіх рівнях. Не буває малої підтримки: Україна однаково цінує і літаки для фронту, і можливість для української дитини, врятованої данськими медиками, запустити паперового літачка. Сподіваємося, в мирне українське небо", - підсумувала Зеленська.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв