Лайм

Нотки ревнощів присутні: в мережі пожартували про обійми Зеленського із прем'єркою Данії

Користувачі висловили свою думку

Днями Володмир Зеленський провів робочу зустріч з прем'єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен, під час перемовин з якою було заявлено про постачання для України 19-ти винищувачів F-16. В момент привітання президент України та Фредеріксен обійнялися, і реакцію першої леді Олени Зеленської вже активно обговорюють у мережі.

Зокрема, у Twitter користувачі мережі опублікували відповідний ролик. У підписі до відео юзери жартують, що "нотки ревнощів таки були присутні" з боку пані Олени, яка стояла поруч з чоловіком в той момент. "Ти давай закругляйся", - також пишуть люди у соцмережах із цього приводу.

Читайте на тему: Всі сусіди Росії під загрозою, але Україна вистоїть: Зеленський звернувся до парламенту Данії, відео.

Нагадаємо, за результатами перемовин президента з Метте Фредеріксен є домовленості щодо навчання українських пілотів на F-16, а також про передачу країною 19 літаків на ЗСУ після закінчення навчань.

"19 літаків F-16 будуть надані нашій державі Данією. Працюємо над швидкістю підготовки. Окремо обговорили сьогодні й можливість розширення тренувальних місій. Алгоритм зрозумілий. Наша коаліція F-16 доводить свою ефективність. Дякую тобі, Даніє!", - прокоментував угоду гарант нашої країни.

Своєю чергою Фредеріксен зазначила, що перша група з шести літаків від Данії буде в Україні ближче до Нового року. У 2024 році прибудуть ще вісім літаків, у 2025 році - пʼять. Наразі близько 70 українців прибули до країни-партнера задля того, аби навчитися керувати літаками.

Читайте також: Чому Україні потрібні сучасні літаки F-16: детальне пояснення.

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Олена Зеленська до Данії прибула з іншими робочими цілями. Вона відвідала богослужіння у данському Соборі Гадерслева, яке проводилося в пам'ять про Софійку з Чернігова, вбиту 19 серпня російською ракетою. Також у Соборі пані Олена поспілкувалася із українськими та данськими волонтерами Гадерслева. Окрім того, дружина президента зустрілася із кронпринцесою Данії Мері. Разом вони відвідали українських переселенців, які через війну вимушені були покинути рідний дім.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"У кожній країні, де буваю з робочими візитами, завжди намагаюся спланувати зустрічі з нашими вимушеними переселенцями, особисто дізнатися, як вони. Нам важливо знати, що співвітчизники не лише в безпеці, але й отримали необхідну допомогу та розуміння. Головне, що кажу їм, хочу повторити тут для всіх українських переселенців, хоч би куди закинула їх війна: "Ніколи не сумнівайтеся в тому, що ви потрібні Україні. Ви і є Україна. Яким є кожен із нас, такою є і вона. І буде вона такою, якою ми її зробимо", - зазначила перша леді у своєму Telegram-каналі.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита